Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda
Nyitva van

+36 56 350 684, +36 56 550 638
Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk
A Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda csendes, nyugodt környezetben várja a vendégeket. A fürdőben öt medence szolgálja a strandolni vagy úszni vágyók igényeit.
A strandfürdő parkos környezetben helyezkedik el és nagy összefüggő zöldterülettel rendelkezik. A területen öt medence található: egy gyógy-, egy 28-30 fokos strand-, egy 50 méteres kültéri úszó-, egy gyerek, valamint egy fedett 25 méteres feszített víztükrű medence.

Gyógyvíz

A gyógymedencét tápláló 36-40 fokos víz gyógyvíz minősítéssel rendelkezik. Az alkáli-hidrogénkarbonátos gyógyvíz jól alkalmazható reumatikus, mozgásszervi, nőgyógyászati megbetegedések utókezelésére. Magas sótartalmának köszönhetően pozitív hatással van bizonyos bőrbántalmakra. Sok éves tapasztalatok azt mutatják, hogy a gerinc-, csípő- és térdízületi meszesedésben szenvedők mozgásszervi rehabilitációjára is alkalmas.

Erzsébet liget

A fürdő közelében található Erzsébet ligetet és a hat hektáros Ligeti-tavat egy 1200 méter hosszú sétány veszi körül, mely kiválóan alkalmas sétára, biciklizésre és aktív pihenésre. A tó partján egy modern játszótér várja a kicsiket.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Mezőtúri Városi Strandfürdő és Fedett Uszoda aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében