Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Nagyatádi Városi Termál Strandfürdő
A strand zárása: 2023. augusztus 27. Várható nyitás: 2024. május 27.

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Nyitás: 2024. május 27.


A Nagyatádi Városi Termál Strandfürdő a nyári szezonban várja a vendégeket. A strandon élményelemekkel felszerelt medencék, különféle sportolási lehetőségek és játszótér szolgálja az egész család kikapcsolódását.
A strandfürdő gyönyörű, parkos, ligetes környezetben helyezkedik el. A strand 1989-ben nyitotta meg kapuit, amely Nagyatád északi részén mintegy 1000 méterre a Gyógyfürdőtől található. A hathektáros park ideális területet biztosít a pihenni, napozni és sportolni vágyóknak.

Medencék

A strandon egy nyolcpályás, feszített víztükrű, vízforgatós versenymedence, egy 34-38 fokos, fedett termálvizes pezsgőfürdő medence és egy élménymedence – vállzuhany, buzgárok, derékmasszázs, vízáram, napozósziget, levegőbefúvás, csúszdák – vehető igénybe. A gyermekeket egy kispancsoló és egy fából készült játszótér várja. A sportolni vágyók igényeit pedig strandröplabda pályák, kisméretű futballpályák, street ball pályák és egy nagyméretű sakktábla szolgálja.
A strandon számos nemzetközi versenyt tartanak. Nyaranta itt rendezik meg az Extreme Man Hosszútávú Triatlon Bajnokságot, a Nyílt Orvosi Triatlon Világbajnokságot és az Európa Liga búvárúszó versenyt, de a fürdő adott helyet a legutóbbi Ifjúsági Strandkézilabda Európa Bajnokságnak is.
A strandfürdő szomszédságában egy fedett uszoda is található, amely egy 25 méteres úszómedencével, egy tanmedencével és egy szaunával várja a látogatókat.
 

Nézze meg a Nagyatádi Városi Strandfürdőről készült drónvideót!

 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nagyatádi Városi Termál Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében