Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nagykátai Gyógyfürdő és Strand
Nyitva van

+36 29 442 971, +36 29 440 366
Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információkA Nagykátai Gyógyfürdő és Strand fedett része egész évben, a strand pedig a nyári szezonban várja a látogatókat. A fürdőben különféle medencék, szaunák és sportolási lehetőségek szolgálják a fürdőzők kikapcsolódását.
A termálfürdő 1998-ben épült meg, a fedett fürdőház pedig 2012 júniusában nyílt meg. A mintegy öt hektáros területen öt medence, a központi épületben kiszolgálórendszer (igazgatási, elsősegélynyújtó, műszaki helyiség, férfi-női zuhanyozók, öltözők) áll a fürdőzők rendelkezésére. A strandrészlegen pedig külső öltözők, zuhanyozók, strandfoci és röplabda pálya, hinták és hintapadok találhatóak.

Szolgáltatások

A 1300 m2 területű fürdőházban egy gyermek-, egy melegvizes- és egy kiúszó élménymedence található. Az emeleti részen gőzkabin, infra-szauna, száraz-gőz, aroma-kabin, merülő-medence, masszírozó-helyiségek, büfé és egyéb kiszolgáló helyiségek állnak rendelkezésre. A fürdőház akadálymentesített, a medence használatát a mozgáskorlázottak számára egy beemelő-szerkezetet (lift) segíti.

Strand

A nyitott strandon egy korszerű úszómedence, egy 29 fokos tanmedence, egy élményelemekkel felszerelt (csúszdák, szélmalom, billenő vödrök, lassú folyó látvány- és hanghatás) gyermekmedence, egy bébi pancsoló és egy 36-37 fokos gyógymedence várja a vendégeket.

Gyógyvíz

Orvosi vizsgálatok igazolják, hogy a fürdő gyógyvize kiválóan alkalmas idült ízületi gyulladások, degeneratív elváltozások, a gerinc különböző idült gyulladásai, idült idegfájdalmak, ideggyógyulások, Heine-medin kór utáni, valamint agyvérzés, agyműtét vagy más okból kialakult bénulások utókezelésére, idült izomfájdalmak, sérülések, sportsérülések kezelésére, valamint elhúzódó nehezen gyógyuló csonttöréseknél a callusképződés elősegítésére.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nagykátai Gyógyfürdő és Strand aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében