Aktuális akciók
Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Nagyszénási Parkfürdő

Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A kéthektáros területen elhelyezkedő Nagyszénási Parkfürdő egész évben csendes, családias környezetben biztosít pihentető fürdőzést a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára.
A fürdő 4 nyitott medencéje között mindenki megtalálja a saját kedvencét, legyen szó úszásról, termálvízben pihenésről vagy gyógyulásról. A legkisebb korosztály számára külön pancsoló medence biztosítja a szórakozást állatfigurás vízköpővel és csúszdával. Az egész napos strandolást egészítik ki a strandröplabda-lábtenisz pálya, a kültéri fitneszpark és a büfé szolgáltatásai. Újfajta élmények, csillagfényes strandolás megtapasztalására nyújt lehetőséget a vendégeknek a szombat esti éjszakai fürdőzés.

Wellness szolgáltatások a Nagyszénási Parkfürdőben

Egyedi építésű 90 Celsius fok hőmérsékletű, 3 padsoros, 15 fős finn szauna várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket. Az igényes szaunázás érdekében a fürdő minden szaunázáshoz szauna kendőt bocsát a vendégek rendelkezésére. Kellemes, hangulatos helyiségben, lágy relaxációs jellegű dallamok kíséretében lehet igénybe venni a különböző masszázsokat. A különböző olajos és aromaterápiás masszázs mellett talpmasszázs is elérhető a kínálatban a lelki testi felfrissülés érdekében.

Szállások a fürdő közelében