Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nagyszénási Parkfürdő
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk


A kéthektáros területen elhelyezkedő Nagyszénási Parkfürdő egész évben csendes, családias környezetben biztosít pihentető fürdőzést a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára.

A fürdő belépőjegy árait itt találja.
A nyitvatartásért ide kattintson.
A fürdő 4 nyitott medencéje között mindenki megtalálja a saját kedvencét, legyen szó úszásról, termálvízben pihenésről vagy gyógyulásról. A legkisebb korosztály számára külön pancsoló medence biztosítja a szórakozást állatfigurás vízköpővel és csúszdával.
Újfajta élmények, csillagfényes strandolás megtapasztalására nyújt lehetőséget a vendégeknek a szombat esti éjszakai fürdőzés.
 

Wellness szolgáltatások a Nagyszénási Parkfürdőben

Egyedi építésű 90 Celsius fok hőmérsékletű, 3 padsoros, 15 fős finn szauna várja az ellazulni, felfrissülni és méregteleníteni vágyó vendégeket. Az igényes szaunázás érdekében a fürdő minden szaunázáshoz szauna kendőt bocsát a vendégek rendelkezésére.
Kellemes, hangulatos helyiségben, lágy relaxációs jellegű dallamok kíséretében lehet igénybe venni a különböző masszázsokat. A különböző olajos és aromaterápiás masszázs mellett talpmasszázs is elérhető a kínálatban.
Hűs hársfák árnyékában helyezkedik el a fitneszpark. Öt sporteszközt vehetnek igénybe a sportolni vágyók. A park elemei szinte minden izomcsoport átmozgatására alkalmasak. Az eszközök közvetlen környezete maximális biztonságot nyújt a testedzésre. A fürdő területén rendelkezésre áll egy strandröplabda pálya és lábtenisz pálya is.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nagyszénási Parkfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében