Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Nap Strand Nagykálló

+36 42 264 361, +36 30 610 0969, +36 30 518 1043
Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő
A Nap Strand a nyári szezonban, a termálfürdő egész évben várja a feltöltődésre és kikapcsolódásra vágyó látogatókat. A strandon különféle medencék, sportolási lehetőségek és animátorok szolgálják a vendégek kikapcsolódását.
 
Az árnyas fák által körülvett nagykállói Nap Strand izgalmas szórakozási, pihenési lehetőségeket biztosít. A területen három medence, köztük egy úszómedence és egy egész évben üzemelő termálmedence várja a fürdőzőket. A strandon különleges napernyők árnyéka alatt hűsölhetnek a vendégek. A gyerekek felhőtlen kikapcsolódását pedig egy színes gokart pálya, vízi pisztoly párbajtér, animátorok, egész napos programok, sorversenyek, strandröplapda- és vízilabdapálya biztosítja.
A strandon található grillteraszon a Görög Taverna és a Romkocsma különleges  „díszletei” között ehetnek, ihatnak a vendégek. Ezek mellett éjszakai fürdőzés, vízipipa sarok és ingyenes wifi várja a strandolókat.
 Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá