Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nap Strand Nagykálló
Tervezett nyitás: 2024. június közepe

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A strand 2023. augusztus 31-én bezárt. Nyitás 2024. nyár

A Nap Strand, Nagykálló központjában négy medencével (úszómedence, pancsolómedence, gyerekmedence és termál medence) várja a kikapcsolódásra és feltöltődésre vágyó vendégeit. A strandon hatalmas röplabda pálya található. Alkalmanként éjszakai fürdőzés, illetve más programok várják a strandolókat.

Az árnyas fák által körülvett nagykállói Nap Strand izgalmas szórakozási, pihenési lehetőségeket biztosít. A területen négy medence, köztük egy úszómedence és egy egész évben üzemelő termálmedence várja a fürdőzőket. A strandon különleges napernyők árnyéka alatt hűsölhetnek a vendégek. A gyerekek felhőtlen kikapcsolódását pedig vízi pisztoly párbajtér, animátorok, egész napos programok, sorversenyek, strandröplapda- és vízilabdapálya biztosítja.
A strandon található lángosos büfé. Ezek mellett alkalmanként éjszakai fürdőzés, vízipipa sarok és ingyenes wifi várja a strandolókat.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nap Strand Nagykálló aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében