Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Nap Strand Nagykálló

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
Nyitás: 2020. július 1.
 
A Nap Strand Nagykálló egész évben várja a feltöltődésre és kikapcsolódásra vágyó látogatókat. A strandon különféle medencék, sportolási lehetőségek és animátorok szolgálják a vendégek kikapcsolódását.
Az árnyas fák által körülvett nagykállói Nap Strand izgalmas szórakozási, pihenési lehetőségeket biztosít. A területen három medence, köztük egy úszómedence és egy egész évben üzemelő termálmedence várja a fürdőzőket. A strandon különleges napernyők árnyéka alatt hűsölhetnek a vendégek. A gyerekek felhőtlen kikapcsolódását pedig vízi pisztoly párbajtér, animátorok, egész napos programok, sorversenyek, strandröplapda- és vízilabdapálya biztosítja.
A strandon található grillteraszon a Görög Taverna és a Romkocsma különleges  „díszletei” között ehetnek, ihatnak a vendégek. Ezek mellett éjszakai fürdőzés, vízipipa sarok és ingyenes wifi várja a strandolókat.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Nap Strand Nagykálló aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében