Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Oázis Wellness Park

Szaunaszeánsz
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Az Oázis Wellness Parkban medencék, csúszdák, wellness szolgáltatások és különféle sportolási lehetőségek biztosítják a vendégek kikapcsolódását.
 
A hatalmas parkban szökőkutak, kispatak, dísznövények között fürdőzhetnek, pihenhetnek és sportolhatnak a látogatók. Az élménystrandon többféle izgalmas vízicsúszda, sodró folyosó található. A gyerekeket korszerű gyermekjátszótér, gyermekmedencék és mini csúszdák várják. A sportolni vágyok számára pedig egy műfüves sportpálya futballozási, lábteniszezési lehetőséggel, vízilabda medence, víziröplabda medence, strandröplabda pálya aqua-fitnesz áll rendelkezésre.
A belsőtérben egy 20 méteres, egy 27-29 fokos úszómedence, egy 36-38 fokos terápiás medence hidromasszázzsal és egy 32-34 fokos tanmedence található. Az uszodában szakképzett úszóedzők adnak úszásórákat egyéneknek és csoportoknak. A fedett medencék vízminőségét a legkorszerűbb víztisztítási technológia biztosítja.

Wellness

A wellness részlegben egy barlangos környezetben található pezsgőfürdő, pihenőágyak, egy tepidárium és egy aromaterápiás gőzfürdő várja a vendégeket. A 30 férőhelyes, 36-38 fokos medence négy tangentorral, három gejzírfejjel és egy nyakmasszírozó vízzuhataggal van felszerelve. Ezek mellett két finn szauna is igénybe vehető, amelyek hideg vizes csobbanómedencével, zuhanyzóval, pihenőterülettel és kültéri csobbanómedencével (télen is jéggel, lékkel) rendelkeznek.
 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-09-13
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá