Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Oázis Wellness Park
Nyitva van

Szauna program
Aquapark, Élményfürdő, Strandfürdő, Uszoda
Árak és információk

Szigetszentmiklós strandján, az Oázis Wellness Parkban medencék, csúszdák, wellness szolgáltatások és különféle sportolási lehetőségek biztosítják a fürdőzők kikapcsolódását.
A hatalmas parkban szökőkutak, kispatak, dísznövények között fürdőzhetnek, pihenhetnek és sportolhatnak a látogatók. Az élménystrandon többféle izgalmas vízicsúszda, sodró folyosó található. A gyerekeket korszerű gyermekjátszótér, gyermekmedencék és mini csúszdák várják. A sportolni vágyok számára pedig egy műfüves sportpálya futballozási, lábteniszezési lehetőséggel, vízilabda medence, víziröplabda medence, strandröplabda pálya aqua-fitnesz áll rendelkezésre.
A belsőtérben egy 20 méteres, egy 27-29 fokos úszómedence, egy 36-38 fokos terápiás medence hidromasszázzsal és egy 32-34 fokos tanmedence található. 

Wellness

A wellness részlegben egy barlangos környezetben található pezsgőfürdő, pihenőágyak, egy tepidárium és egy aromaterápiás gőzfürdő várja a vendégeket. A 30 férőhelyes, 36-38 fokos medence négy tangentorral, három gejzírfejjel és egy nyakmasszírozó vízzuhataggal van felszerelve. Ezek mellett két finn szauna is igénybe vehető, amelyek hideg vizes csobbanómedencével, zuhanyzóval, pihenőterülettel és kültéri csobbanómedencével (télen is jéggel, lékkel) rendelkeznek.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Oázis Wellness Park aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében