Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Orfű Aquapark
A nyitás időpontja még nem ismert

Aquapark, Strandfürdő
Árak és információk

Az Orfű Aquapark végleg bezárt.
Az Orfű Aquapark a nyári szezonban várja a látogatókat. Az aquapark és strand felejthetetlen élményeket kínál a szórakozni, fürdőzni és aktívan kikapcsolódni vágyó vendégek számára.
Az Orfű Aquapark helyett a közelben az alábbi strandokat és fürdőket tudjuk ajánlani:
Elsősorban a szintén Orfűn található Kistó Strand jöhet számításba, amely egy nyílt vízi strand homoks parttal és fokozatosan mélyülő vízzel. Kisgyerekes családoknak kifejezetten ajánlott.
Orfűtől néhány kilométerre található Magyarherteled, amely ahol a Hertelendi Termálfürdő különleges hangulatával várja a fürdőzőket. A fürdő főleg a szaunaparkjáról ismert, de a strandja is nagyon hangulatos. Fedett medencékkel is rendelkezik, ami rossz idő esetén jöhet jól.
Ezeken kívül 50 km-es körzeten belül található 2 pécsi strand a Hullámfürdő, és a Pollack Strand, a Szigetvári Gyógyfürdő, a Harkányi Gyógy és Strandfürdő, valamint a Thermal Spa Siklós. Ezekfől bővebb információs ide kattitva láthat lefelé görgetés után.
 
Korábban, amikor az Orfű Aquapark még üzemelt, az alábbi szolgáltatásokat nyújtotta:
A 63 200 m2-es területen elterülő strandfürdő a Pécsi tó nyugati oldalán helyezkedett el. A fürdőben egy élménymedence, egy 24 fokos verseny-úszómedence, egy pezsgőmedence és egy gyermekmedence várta a strandolókat. Az élménymedencében vízi sodrás, vízgomba, vízköpők, többféle vizicsúszda, váll és nyakmasszázs, több pezsgőlap és fekvőpad biztosította a fürdőzők kikapcsolódását.
A bejárati részben illemhelyek, zuhanyzók, öltözők, valamint étterem és ehhez kapcsolódó kerthelyiség voltak. A területhez egy rendezvények megtartására alkalmas, színpaddal felszerelt tér is tartozott. A sportolni vágyok igényeit műfüves, kispályás focipálya és strandröplabda pálya szolgálta. A gyerekeket pedig egy korszerűen kialakított, biztonságos játszótér várta.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Orfű Aquapark aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében