Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Ózd Városi Strand

Árak és információk
A strand június 13-án nyitja meg kapuit. Belépéskor testhőt mérnek, és a megszokotthoz képest csak negyedannyi vendég tartózkodhat majd egyszerre a strand területén. Emellett a medencék mellett napozóknak, az öltözőknél és az illemhelyiségnél való sorban álláskor meg kell tartani az ajánlott védőtávolságot. A közös öltözőben pedig csak három vendég tartózkodhat egyszerre. A szabályok betartására alkalmazottak fognak odafigyelni. Fontos, hogy a medencéket csak egy oldalról lehet majd megközelíteni, ez a számlálást segíti. A létesítményben félóránként fertőtlenítenek majd, valamint sokfelé helyeznek ki kézfertőtlenítőt.

 
Az Ózd Városi Strand több medencével és különféle sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket.
A szép, parkos környezetben található fürdőben egy 28 fokos úszómedence, egy 30 fokos gyermekmedence és egy 34 fokos pancsoló medence található. A sportolni vágyók igényeit pedig egy homokos talajú egy röplabda-, egy futball- és egy füves kosárlabdapálya, valamint pingpong asztalok szolgálják.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Ózd Városi Strand aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében