Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő
Végleg bezárt!

Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A gyógyfürdő 2023. április elején végleg bezárt.

A gyógyfürdő 2023. április elsején végleg bezárt. Továbbra is igénybe vehető szakellátás keretében:
– egyéni gyógytorna
– fizikoterápia 

A Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő mintegy 3300 négyzetméteres, modern létesítményének fő profilja a gyógyvizes kezelés és a hozzá kapcsolódó fürdőgyógyászati ellátás.
A fürdőben kiemelkedően magas hatásfokú gyógyvíz várja a gyógyulni- vagy egészségüket megőrizni kívánó látogatókat. Exkluzív, modern, kényelmes környezetben vehetők igénybe a fürdőgyógyászati és medical-wellnes kezelések. A gyógyfürdő épületében működik tovább a rheumatológiai és orthopédiai szakrendelés, a gyógytorna kezelések, valamint a fizioterápiás kezelők is. 
Korszerű, kontrollált vízkezelési technológiával és automatizálással rendelkező fürdőben higiéniailag teljesen biztonságosan igénybe vehető medencékben találhatnak gyógyírt a reumatikus, izületi panaszokkal ide látogatók. A paksi gyógyvíz kiemelkedő gyógyhatású, sós (kloridos) fürdő, mely javítja a helyi anyagcserét, emellett gyulladáscsökkentő, görcsoldó hatású, valamint az immunrendszert is hosszú ideig aktivizálja. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Paksi Gyógyászati Központ és Gyógyfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében