Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő
Felújítás miatt várható nyitás 2023. nyár

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk
2023. nyárig a fürdő felújítás miatt ZÁRVA, de addig is a gyógyászati szolgáltatások zavartalanul igénybe vehetőek!

A győri Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő magas színvonalon elégíti ki a fürdőzés, gyógyászat vagy szaunázás és rekreáció céljából ide érkező fürdőzők igényeit.

A Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő a Mosoni-Duna és a Rába folyó találkozásánál alkotott félszigeten található, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Győr (Raab) történelmi városközpontjára.
A 2000 méter mélyről 67 fokosan feltörő gyógyvízzel rendelkező fürdő gyógy és wellness részlegeivel a legmagasabb minőségi színvonalat képviseli, megfelelve a mai kor gyógyászati és wellness elvárásainak. Mint a találkozások fürdője, minden korosztály igényeinek megfelelő lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra.

Medencék

A fürdőben kilenc szabad és beltéri gyógy- és wellness medence, két csúszda, gyermekpancsoló és egy vadonatúj fedett játszóház, illetve játszósarok is üzemel. A vízesés medencében a hatalmas vízesés mellett gejzírek és fekvőmasszázs, a vízi báros medencében sodrófolyosó, vízköpők, pihenőpadok és egy 38 méteres csúszda is van. Innen kiúszhatunk a a kültéri pihenőmedencébe, ahol talpmasszázs és derékmasszírozó fúvókák szórakoztatják a fürdőzőket.  A külső óriás csúszdás medencében 68 méteres óriás csúszda, vízköpők, sodrófolyosó, gejzírek, masszírozó fúvókák, barlang és vízfüggöny van, az emeleti henger alakú medencében pedig látványvilágítás. Az éjszaka hangulatát idéző csillagos medencében, a szellemi felfrissülést is biztosító sakk medencében és a nagy gyógymedencében, mely kültéri és beltéri résszel egyaránt rendelkezik gyógyvízben pihenhetünk. 

Szaunavilág

A kétszintes felújított, frigidáriummal bővített szaunavilág öt különböző hőmérsékletű és aromájú finn szaunával, gőzkabinnal, két infra- és egy levendulakabinnal, jakuzzival és sóbarlanggal várja a relaxálni vágyókat.
A fürdőben magas színvonalú gyógyászati kezelések, illetve wellness-, és beauty szolgáltatások is elérhetőek. A szaunában felöntési szertartásokat tartanak, melyeket képzett szaunamesterek vezetnek.

Gyógyászat

A fürdő közvetlen szomszédságában modern gyógyászati részleg működik. A részlegen európai színvonalú balneoterápiás kezelések vehetők igénybe. A gyógymedencékben található gyógyvíz elsősorban kopásos csont és ízületi betegségek, krónikus gyulladásos ízületi és izombántalmak, nőgyógyászati betegségek kezelésére alkalmas.
 

Nézzen körül a győri Rába Quelle fürdőben!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával).

 

A beltéri élménymedence 360 fokos képe:
 


Nézze meg a szabadtéri medencéket és a csúszdát! 


 

Tekintse meg a Rába Quelle fürdőről készült videókat is!


Hova kiránduljunk a környéken?

 A kellemes, békés hangulatú település utcáin sétálva szinte mindenhol műemlékekbe vagy turistacsalogató látnivalókba botlunk, melyek rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínálnak számunkra. A város legszebb látnivalói közé tartozik a Győri Nemzeti Színház, a Kármelita Templom, a győri Bazilika alapjait Szent István király ideje alatt rakták le. A Püspökerdő kedvelt kirándulóhely, Győr egyik legnagyobb, összefüggő zöldterülete. Széchenyi tér: Győr megújult barokk főtere a város életének fontos színhelye. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében