Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Sellye Városi Termálfürdő
A strand zárása: 2023. szeptember 3.

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A Sellye Városi Termálfürdő nyitott medencéivel kitűnő kikapcsolódási, strandolási lehetőséget biztosít a sportolni, pihenni vagy gyógyulni érkező vendégek részére.
A 3,2 hektáros parkosított területen található termálfürdő 900 fő befogadására alkalmas. A strand területén egy úszó-, egy tan-, egy termál- és egy gyermekmedence áll a fürdőzők rendelkezésére.
A sportolni vágyók egy strandkézilabda-, egy futball-, valamint egy lábteniszpályát vehetnek igénybe. Az aktív pihenők igényeit óriás sakk, teke, asztalitenisz és tollaslabdázási lehetőség szolgálja, továbbá horgászni és lovagolni is lehet a környéken. A gyermekeket pedig egy felújított játszótér várja. A strandon egy szauna is és öt büfé áll a vendégek rendelkezésére.
Gyógyvíz
A termálmedencét tápláló hidrogén-karbonátos gyógyvíz jól alkalmazható reumás megbetegedések és ízületi gyulladások kezelésére.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Sellye Városi Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében