Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Spa Aphrodite Rajecké Teplice
A nyitás időpontja még nem ismert

Rajecké Teplice (Rajecfürdő)
+421 41 5494 256
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Spa Aphrodite Rajecké Teplice jelenleg Szlovákia legvonzóbb fürdőinek egyike. Gyógyító termálvizének hőmérséklete 38 °C. A víz kalcium- és magnéziumionokat tartalmaz, és különösen jótékony hatással van a mozgásszervi, valamint az idegrendszeri betegségekre, illetve foglalkozási ártalmakra is. Az Aphrodite Fürdőház modern balneoterápiás központjában különböző masszázsok, gyógyító termálvízzel végzett hidroterápia, elektroterápia, ivókúrák, egy szaunakomplexum, manikűr, pedikűr, valamint a legújabb trendeknek megfelelő test- és arckezeléseket biztosító luxus szépségszalon várják a látogatókat.
Nagyon szép, előkelő hangulatot kölcsönöz a fürdőnek a néhány évvel ezelőtt  felújított, csipkés tetejű Aphrodite fürdőház, amely bár antik stílusban épült, a relaxációs és gyógyító céloknak megfelelően modern diagnosztikai és terapeutikus készülékekkel van felszerelve. Magas színvonalú kezelésekkel állnak a remuás, ödémás és bőrgyógyászati panaszokkal érkezők rendelkezésére. A gyógykezeléseket kozmetikai és relaxációs eljárások széles skálája egészíti ki. A különlegesen tiszta levegőjű, szélcsendes környezetben elhelyezkedő gyógyfürdő a wellness-szolgáltatások színes palettáját nyújtja. A legnagyobb élményt a csodálatos régi épületek által körülvett beltéri és kültéri medencék jelentik.
A fürdő minden évszakban élvezhető. Az aktív pihenés szerelmesei értékelni fogják a téli sípályák közelségét, valamint a számos gyalogos és kerékpáros túraútvonalat, amelyekről gyönyörű kilátás nyílik a környékre.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le Spa Aphrodite Rajecké Teplice aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...
Szállások a fürdő közelében