Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő
Nyitva van

Élményfürdő, Strandfürdő
Árak és információk
Az uszoda és szauna nyitása: 2021. május 3. 
A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet értelmében a szolgáltatásokat, koronavírus elleni védettség igazolása a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY, valamint a személyazonosságot igazoló igazolvány együttes BEMUTATÁSÁVAL TÖRTÉNIK.
A 18. életévét be nem töltött személy életkorát igazolnia kell, ahhoz, hogy a rendeletben meghatározott módon beléphessen a fürdőbe!
A vendégek biztonsága érdekében a higiéniára, a távolságtartása, a járványügyi szabályok betartására fokozottan ügyelnek.
A nyitva tartás marad változatlan.
A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket a nyári szezonban.
A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben minden korosztály gondtalan kikapcsolódása biztosított. A legkisebbek a bébi- és gyermekmedencében lubickolhatnak, vagy a játszótéren tölthetik az időt. Az iskoláskorú gyerekek és a felnőttek az élmény-, ugró- és úszómedencében találhatnak felüdülést, vagy a négy óriáscsúszda egyikén száguldhatnak lefelé akár egyedül, akár kettesben egy „gumi-fánkon”. Az idősebb korosztályt az ülő-, illetve a pezsgőmedence kényeztető masszázs funkciója várja. Az akadálymentes fürdő főépületben finn szauna is várja a vendégeket.
A háromhektáros fürdő - amely közúton és vasúton is könnyen megközelíthető - területén a napágyak mellett több mint 16 ezer négyzetméternyi zöldfelület kínál teret a napozásra. Az aktív kikapcsolódást kedvelők a csúszdatorony mögötti homokos plázson kialakított strandkézi- és röplabdapályákon hódolhatnak kedvenc sportjuknak, majd elnyújtózhatnak a karibi hangulatot idéző nád-napernyők egyike alatt.
A Szekszárdi Sportközpont fedett uszodájának elkészültéig az élményfürdő sátorfedéssel téliesített, 25 méteres medencéjében biztosítanak sportolási lehetőséget a lakosság számára. A sátor 2017. szeptember 18-tól fogadja a verseny- és szabadidő-sportolókat, egyúttal közel ezer szekszárdi és környékbeli iskolás számára teremti meg az úszásoktatás lehetőségét, valamint a szauna használata is a vendégek rendelkezésre áll. 
 

Tekintse meg a szekszárdi fürdőről készült videót!

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében