Szent Gróth Termálfürdő

Szauna program
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A Szent Gróth Termálfürdő 2020. május 16-tól várja a fürdőzni vágyó vendégeit! 
Az alábbi medencék nyitnak a kültérben: ülőmedencék 36-38 C (2 db), Strandmedence, amely úszómedenceként is üzemel, 24-27 C, élménymedence 32-34 C, vízicsúszda
Nyitvatartás: 09-19 ig minden nap! 
Május hónapban a 14 év alatti gyermekeknek térítésmentes! Szentgrótkártyával 50% kedvezmény, Zalaszentgrót lakosainak! 
A fürdő területén étterem, büfé üzemel!
A zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdőben számos medence és jó minőségű termálvíz fogadja a látogatókat.
A fürdő gyönyörű vidéken, Natura2000-es területen épült fel, Zalaszentgrótról északra, dombok és egy folyóvölgy közelében található. A strandfürdőben négy nyitott medence: egy termál-, egy úszó-, egy gyermek- és egy élménymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Továbbá négy fedett medence: egy termál-, egy gyermek-, egy tan- és egy úszómedence vehető igénybe.
Kora tavasszal a vendégek az ülőmedencében fürdőzve őzeket is láthatnak az erdő szélén. A fürdő egy díszkert jellegű, növényekkel teli környezetben található. A strandon természetvédelemre is gondolnak: madárbarát programot működtetnek, valamint hulladékhő felhasználásával fedezik a strandmedencék energiaszükségletét. A strandon kerékpáros pont és információs szolgálat is üzemel. A fürdőzők ellátásáról pedig magyaros ízvilágú büfék gondoskodnak.

Termálvíz

A strand termálvíze kiváló minőségű, amit az mutat, hogy a Coca-Cola csoport 2002-től NaturAqua néven forgalmazza. Azt lehet mondani, hogy majdnem Naturaqua ásványvízben úszhatnak a vendégek a medencékben.

A Zala völgye 

Zalaszentgrót és környéke ideális kiránduló hely. A Zala völgyében fekvő vidék érintetlen erdeivel és mesébe illő dombjaival azonnal belopja magát az ideérkezők szívébe. A Zala folyó menti természeti környezet, a változatos domborzati viszonyok és a kiépített úthálózat kiválóan alkalmas gyalog- és kerékpárutak szervezésére, valamint a Zalaszentgrót határában lévő tavak nagyszerű horgászati lehetőséget kínálnak. Továbbá sportlovaglásra is van lehetőség a környéken.

Szállások a fürdő közelében