Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Szent Gróth Termálfürdő
Nyitva van

Szauna program
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
 
Kinti szabadtéri medencék az időjárás függvényében 2021. szeptember végéig lesznek nyitva (1 szabadtéri medence kivételével).
A Szent Gróth Termálfürdő 2022. februárig minden nap nyitva, utána valószínűleg visszaáll a fürdő a szezonális nyitvatartásra.

Erről bővebb tájékoztatást a fürdő honlapján találnak.

A zalaszentgróti Szent Gróth Termálfürdőben számos medence és jó minőségű termálvíz fogadja a látogatókat.
A fürdő gyönyörű vidéken, Natura2000-es területen épült fel, Zalaszentgrótról északra, dombok és egy folyóvölgy közelében található. A strandfürdőben négy nyitott medence: egy termál-, egy úszó-, egy gyermek- és egy élménymedence áll a fürdőzők rendelkezésére. Továbbá négy fedett medence: egy termál-, egy gyermek-, egy tan- és egy úszómedence vehető igénybe.
Kora tavasszal a vendégek az ülőmedencében fürdőzve őzeket is láthatnak az erdő szélén. A fürdő egy díszkert jellegű, növényekkel teli környezetben található. A strandon természetvédelemre is gondolnak: madárbarát programot működtetnek, valamint hulladékhő felhasználásával fedezik a strandmedencék energiaszükségletét. A strandon kerékpáros pont és információs szolgálat is üzemel. A fürdőzők ellátásáról pedig magyaros ízvilágú büfék gondoskodnak.

Termálvíz

A strand termálvíze kiváló minőségű, amit az mutat, hogy a Coca-Cola csoport 2002-től NaturAqua néven forgalmazza. Azt lehet mondani, hogy majdnem Naturaqua ásványvízben úszhatnak a vendégek a medencékben.

A Zala völgye 

Zalaszentgrót és környéke ideális kiránduló hely. A Zala völgyében fekvő vidék érintetlen erdeivel és mesébe illő dombjaival azonnal belopja magát az ideérkezők szívébe. A Zala folyó menti természeti környezet, a változatos domborzati viszonyok és a kiépített úthálózat kiválóan alkalmas gyalog- és kerékpárutak szervezésére, valamint a Zalaszentgrót határában lévő tavak nagyszerű horgászati lehetőséget kínálnak. Továbbá sportlovaglásra is van lehetőség a környéken.
 

Nézze meg a Szent Gróth Termálfürdőről készült videókat!


Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Szent Gróth Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében