Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Szent István Gyógyvizű Fürdő
A strand 2023. augusztus 31-én bezárt. Nyitás 2024. június 1.

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk
A strand 2023. augusztus 31-én bezárt. Nyitás 2024. június 1.

A nyári szezonban nyitva tartó kunhegyesi Szent István Gyógyvizű Fürdő többféle medencével, sportolási lehetőségekkel és gyógyvízzel várja a látogatókat.
A strandfürdő a város központjától 1,5 kilométerre található, a 7,1 hektár területű fürdő 90 százalékban ligetes zöldterület, ezáltal pihenésre, hűsölésre nagyon alkalmas. A fürdőben egy úszómedence, egy élményelemekkel felszerelt strand és pancsoló medence, valamint egy 36-38 fokos termál-, illetve egy gyermekmedence található. A medencék környékén napozásra, a további füves területeken labdázásra, külünféle szabadtéri játékokra van lehetőség. A sportolni vágyók igényeit pedig egy kispályás focipálya, valamint egy strandröplabda pálya szolgálja.

Gyógyvíz

A fürdőt tápláló termálvíz 998 méterről érkezik a felszínre, 54 fokos kifolyási hőmérséklettel. A jódos gyógyvíz kiválóan alkalmas reumás panaszok, nőgyógyászati megbetegedések, mozgásszervi panaszok gyógyítására, de a fáradt idegekre is jó hatással van.
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Szent István Gyógyvizű Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében