Szentesi Üdülőközpont

+36 63 400 123, +36 30 642 5061
Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Szentesen

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg...Megnézem
A fürdő 2020. május 6-án nyit. Folyamatosan üzemelik be a kültéri medencéket. Nyitva tartás: 6-18 óráig (pénztár 8-18 óráig)
Első körben a 25 méteres úszómedence lesz használható, a többi kültéri medence (33 méteres és 50 méteres) pár nappal később nyit meg. A 25 méteres medencében edzésidőben 2 úszósáv lesz fenntartva a vendégek részére.
A fürdő belső medencéi és a szaunapark nem látogatható.
Öltözésre kizárólag  a vállfás öltöző használható. A női és férfi öltözőben egyidejűleg 20-20 fő tartózkodhat.
A korábbi akciók felfüggesztésre kerülnek. A korábban vásárolt bérleteket 30 nappal meghosszabbítják. 
Szájmaszk használata kötelező az épületen belül!
Jegyvásárláskor lakcímkártya felmutatása kötelező! Budapesti és Pest megyei lakosok nem léphetnek a fürdő területére. Ha Budapesten és Pest megyében feloldják a korlátozást akkor a fürdőt mindenki használhatja.
2020. május 26-tól a féláras kedvezmény helyett a délutáni napijegyek lépnek életbe.

 
A gyönyörű környezetben található Szentesi Üdülőközpont fürdő, strand és uszoda többféle medencével, szaunával, vízi csúszdával és a helyi termálvízzel kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.
A strandfürdő egy liget közepén helyezkedik el, amely ideális terep esti sétákra, de könnyed kocogásra is, mivel egy új, gumiborítású futópálya is található a területen, amely 820 méter hosszú és 1,2 méter széles. A fürdőben egy 42-38-35 fokos termál medence, három úszómedence, egy élményelemekkel felszerelt gyermekmedence, egy pancsoló medence és három különböző nehézségű vízi csúszda vehető igénybe. Ezek mellett három szauna áll a vendégek rendelkezésére, amelyekben időnként szauna szeánszokat is tartanak. A strand területén hinta, csúszda, homokozó és libikóka várja a gyerekeket.

Szállások a fürdő közelében