Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Tarnaméra Termál- és Strandfürdő
Zárva

Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A Tarnaméra településen található termálfürdő és kemping bérleti szerződését az üzemeltető 2022. decemberében felmondta az Önkormányzattal. A fürdő felújítása elmaradt, és így a fürdő mostani állapotában működésképtelen.

A 2023. június elején rendelkezésre álló információk alapján végleg bezárt.

 
A lenti információk a fürdő korábbi állapotára utalnak.
A Tarnamérai Termál- és Strandfürdő a nyári szezonban várja a látogatókat. A strandon három medence, egy nagy választékú büfé és termálvíz szolgálja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyók igényeit.
A fürdő Eger és Gyöngyös között, gyönyörű környezetben, egy ősparkban, közvetlenül a Tarna patak közelében helyezkedik el. A vidéken kirándulásra, vadászatra, horgászásra és lovaglásra is van lehetőség. A fürdő szomszédságában található az Almásy Kastély, amelyben 2002 óta a Rendőrség-történeti Múzeum kiállítóhelye működik. A környéken van továbbá a Tarna híd, egy barokk stílusú római katolikus templom és az Erdőtelki Arborétum is.
A fürdőben egy feszített víztükrű úszómedence, egy gyermekmedence és egy termálmedence áll a vendégek rendelkezésére. A hatszögletű medence 39 fokos termálvize enyhén jód és vas tartalmú, ezáltal kiválóan alkalmas a mozgásszervi megbetegedések kezelésére. 
A fürdő a 2023. június eleji információk alapján végleg bezárt.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tarnaméra Termál- és Strandfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében