Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Tarnaméra Termál- és Strandfürdő

+36 70 325 4066, +36 70 578 3793
Strandfürdő, Termálfürdő
A Tarnamérai Termál- és Strandfürdő a nyári szezonban várja a látogatókat. A strandon több medence, egy nagy választékú büfé és termálvíz szolgálja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyók igényeit.
 
A fürdő Eger és Gyöngyös között, gyönyörű környezetben, egy ősparkban, közvetlenül a Tarna patak közelében helyezkedik el. A vidéken kirándulásra, vadászatra, horgászásra és lovaglásra is van lehetőség. A fürdő szomszédságában található az Almásy Kastély, amelyben 2002 óta a Rendőrség-történeti Múzeum kiállítóhelye működik. A környéken van továbbá a Tarna híd, egy barokk stílusú római katolikus templom és az Erdőtelki Arborétum is.
A fürdőben egy feszített víztükrű úszómedence, egy gyermekmedence és egy termálmedence áll a vendégek rendelkezésére. A hatszögletű medence 39 fokos termálvize enyhén jód és vas tartalmú, ezáltal kiválóan alkalmas a mozgásszervi megbetegedések kezelésére. 


A fenti információk utolsó ellenőrzésének napja: 2017-09-14
Részletesebb információkat a fürdő saját honlapján talál, ide kattintva.
Hibát találtam az adatokban
Kérdésem van

Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá