Termálfürdő Leányfalu

Éjszakai fürdőzés
Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Leányfalun

Kattintson és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni…Megnézem
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fürdő 2020. május 29-től újra fogad látogatókat, naponta reggel 6:00 – 19:00 óráig, valamint pénteken és szombaton este 20:00 – 24:00 óráig is.
A Nemzeti Népegészségügyi Központ szabályozása értelmében jelentősen csökkent az egy időben befogadható vendégek száma.  A még beléptethető vendégek számát a weblapon (www.leanyfurdo.hu) folyamatosan közlik! Kérjük, indulás előtt tájékozódjanak a belépési lehetőségről. A megváltott jegyet kérjük, őrizzék meg, mert távozáskor a kapunál szükség van rá, hiszen a maximális vendégszám elérése estén az Ön távozása ad lehetőséget új vendég belépésére.
A fürdő az élményelemeket jelen pillanatban nem üzemelteti!. A rendkívüli helyzet következtébena gyógymedencét péntek és szombati napokon 18 órakor zárják, hogy az éjszakai fürdőzésre újra fertőtlenítve tudják biztosítani Önöknek.
A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is.
A Duna partján csodálatos zöldövezetben kialakított fürdő legfőbb értéke a föld mélyéről feltörő gyógyvíz. A strand területén árnyat adó ősfák alatt pihenhetnek a hűsölni vágyók, de nagy, szabad zöldterületek várják a napimádókat is.
Az 500 négyzetméter felületű meleg vizes élménymedencében automatikusan működő nyakzuhany, hátmasszírozó és pezsgőlapok kényeztetik vendégeket. A jó vízminőséget a korszerű vízforgatásos technológia biztosítja.
A gyermekek számára a vízköpő delfinekkel és csúszdákkal ellátott gyermekmedence, valamint egy izgalmas játszótér nyújt felejthetetlen élményt. A strand területén található még a sportolni vágyók örömére egy homokos talajú foci- illetve kézilabdapálya is.
A főépületben helyezkednek el a téli időszakban fűthető öltözők és vizesblokkok. Innen fűtött járdán közelíthető meg a két meleg vizes medence.
A fürdő gyógyvízében végzett fürdőkúrától a mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegek panaszainak csökkenése és gyógyulása várható. Az 1008 méter mélységű kút vizének hőmérséklete 53,4 fokos. A kút vize a kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos-szulfátos ásványvizek csoportjába tartozik.

Szállások a fürdő közelében