Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Tiszaföldvári Gyógyfürdő és Kemping

+36 56 470 242, +36 56 570 604, +36 30 640 8453
Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

Hogyan fürdőzik a magyar

Mondja el, Ön hogyan jár fürdőbe, strandra vagy wellness-ezni és nyerjen ajándékutalványt, wellnesshétvégét, fürdőbelépőket vagy kozmetikai ajándékcsomagot!
Kattintson a részletekért...Megnézem
A strand zárása: 2020.10.04. Ezt követően karbantartás következik, amikor a fürdő zárva lesz. Október végétől (okt. 23.) péntektől-vasárnapig a termálmedencék üzemelnek a fürdőben.
A Tiszaföldvári Gyógyfürdő és Kemping többféle nyitott medencével és gyógyvízzel szolgálja a vendégek kikapcsolódását egész évben.
Tiszaföldvár csendes kisváros Szolnoktól 25 kilométerre délre, a Tiszazug északi peremén helyezkedik el. A környéken számos látnivaló, például helytörténeti, néprajzi múzeum, 30 kilométeres körzetben repülőmúzeum, arborétum és egy macimúzeum is található.
A fürdő nyitott részén több gyermek- és egy úszómedence, valamint egy részben fedett 38 fokos termálmedence vehető igénybe. A medencékben masszírozó és élményelemek kényeztetik a vendégeket. A fürdő területén rendszeres programok, vetítések, júliusban motoros találkozó biztosítja a vendégek szórakozását. Az alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos, jódos termálvíz 1040 méter mélyről tör a felszínre, kútfejen 69 fokos. 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Tiszaföldvári Gyógyfürdő és Kemping aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében