Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Végardó Fürdő

Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
A Sárospatakra nagy számban látogató turisták, valamint a város lakóinak pihenését, gyógyulását és kikapcsolódását egyaránt szolgálja a 2009-ben megújult Végardó Fürdő.
Sárospatak kincset érő termálvizére kutató fúrás révén 1959-ben találtak rá. Az első medencét, mely fából készült a Bodrog folyó partján alakították ki. Két évvel később a jelenlegi fürdő területén társadalmi munkával épült az első, meszelt falú medence.
A látogatók korosztályi összetételéhez igazodva gyermekmedencét, majd a 70-es években úszómedencét alakítottak ki. Ehhez hamarosan tanmedence és öltözőépület csatlakozott. A XXI. századi igényekhez igazodva 2002-ben csúszdás fürdőmedencét építettek, lényegesen bővítve a vendégek szórakozását szolgáló vízfelületet. A leginkább látogatott termálmedencét 2004-ben mozaikburkolattal látták el és számos élményelemmel gazdagították. A gyermekmedence vízforgató és szűrőberendezését 2007-ben adták át.
2009-ben újabb felújításon esett át a fürdő, azóta megújult környezetben, kibővült szolgáltatásokkal várja vendégeit. A beruházás részeként készült el az „Acapulco” medence, a bébi pancsoló és a baba-, mama pihenő. A sportolási lehetőséget a vízi foci biztosítja. A feltöltődést segíti a szauna és a masszázs is. A 2014-ben átadott „végtelenített csúszda" után, 2015-ben három új csúszdával bővült a fürdő  - a piros anakonda és a kék kamikáze között egy 3 pályás családi csúszdán élvezhetik a vendégek a száguldást.Fürdő elérhetőségei

Szóljon hozzá