Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Végardó Fürdő
Nyitva van

Élményfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk


A 2009-ben megújult sárospataki Végardó Fürdő különböző hőfokú medencékkel, csúszdákkal és szaunákkal várja a fürdőzni, strandolni vágyó látogatókat.
Sárospatak kincset érő termálvizére kutató fúrás révén 1959-ben találtak rá. Az első medencét, mely fából készült a Bodrog folyó partján alakították ki. Két évvel később a jelenlegi fürdő területén társadalmi munkával épült az első, meszelt falú medence.
A látogatók korosztályi összetételéhez igazodva gyermekmedencét, majd a 70-es években úszómedencét alakítottak ki. Ehhez hamarosan tanmedence és öltözőépület csatlakozott. A XXI. századi igényekhez igazodva 2002-ben csúszdás fürdőmedencét építettek, lényegesen bővítve a vendégek szórakozását szolgáló vízfelületet. A leginkább látogatott termálmedencét 2004-ben mozaikburkolattal látták el és számos élményelemmel gazdagították. A gyermekmedence vízforgató és szűrőberendezését 2007-ben adták át.
2009-ben újabb felújításon esett át a fürdő, azóta megújult környezetben, kibővült szolgáltatásokkal várja vendégeit. A beruházás részeként készült el az „Acapulco” medence, a bébi pancsoló és a baba-, mama pihenő. A sportolási lehetőséget a vízi foci biztosítja. A feltöltődést segíti a szauna és a masszázs is. A 2014-ben átadott „végtelenített csúszda" után, 2015-ben három új csúszdával bővült a fürdő  - a piros anakonda és a kék kamikáze között egy 3 pályás családi csúszdán élvezhetik a vendégek a száguldást.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Végardó Fürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében