Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Virágfürdő Kaposvár
Nyitva van

Éjszakai fürdőzés
Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő, Uszoda
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Kaposváron

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért szállhat meg... Megnézem

Strand tervezett nyitása: 2022. nyár


A Virágfürdő Kaposvár sokoldalú élményfürdőzéssel, frissítő szaunavilággal, komplex gyógyászati, magas színvonalú uszodai- és strandszolgáltatással várja a fürdőzőket.
A kaposvári gyógyvíz kiválóan alkalmas mozgásszervi megbetegedések, baleseti sérülések kezelésére, idegsebészeti műtétek utáni rehabilitációra, és eredményesen használható nőgyógyászati kezeléseknél is. Az 51 fokosan feltörő minősített gyógyvíz összes ásványianyag-tartalma jelentős, a fürdő gyógyászati részlegének felszereltsége rendkívül gazdag.

Gyógyászat

Három gyógyvizes medence, reumatológiai szakorvosi felügyelet és gyógytornászok is rendelkezésre állnak. A komplex fürdőgyógyászati ellátás, a fizioterápia, a hidro- és balneoterápiás szolgáltatások orvosi beutaló nélkül is igénybe vehetőek.

Strandfürdő

A Dél-Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelülete 4400 m2-en, 17 féle látványelemmel és csúszdákkal várja a kalandra éhes vendégeket. Hátfal-befúvók, vízernyő, nyakzuhany, vízköpők, övzuhany, buzgárok, gejzírek, kamikaze csúszda, családi csúszda, anakonda, barlangcsúszda, barlangvízesés, vízfüggöny, sodrófolyosó, vízgombák teszik élménnyé a fürdést.
A kicsik külön gyermekmedencében fürödhetnek. Az önfeledt pancsolás öröméről a föléje épített árnyékoló gondoskodik.
A fürdő területén lábtenisz, strandröplabda- és focipálya, játszótér és trambulin várja az idelátogatókat.

Fedett élményfürdő

A fedett élményfürdőhöz kapcsolódó kültéri élménymedence, valamint a 38 fokos pezsgőmedence sodrófolyosóval, nyakzuhanyokkal, víz alatti pezsgőlapokkal, oldalmasszázzsal és befúvókkal teljessé teszik a családi kikapcsolódást még kedvezőtlen időjárás esetén is.

Szaunavilág

A fürdő szaunavilágában a vendégek igazi felfrissülést találnak. A fény- és az illatterápiás finn szauna, az infraszauna és a gőzkabin után taposó- és merülőmedence, vagy akár egy vérpezsdítő masszázs is a felüdülést szolgálja. A fürdőben különböző szauna programokat is tartanak. 

Uszoda

A kaposvári Virágfürdőben két fedett uszoda található. A 25 méteres úszómedencét kizárólag a fürdővendégek vehetik igénybe. A sportolók, úszók, vízilabdázók és szinkronúszók a sátras lefedéssel üzemelő 50 méteres versenymedencét használják, amely számos országos és regionális úszóverseny, valamint vízilabda-mérkőzés színhelye. Mindkét medence vízforgatós üzemmódban működik.

 

Járja be a kaposvári Virágfürdőt egy virtuális túrán!

Mozgassa a képeket az egérrel (mobilon az ujjával). A nyilakra kattintva új helyszínre jut.

Nézze meg a fedett élménymedencéket, gyógyvizes medencéket és az úszómedencét!


Tekintse meg a strandmedencéket és a csúszdákat! 
 

Nézze meg a Virágfürdőről készült videókat is!


Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a Virágfürdő Kaposvár aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében