Quantcast

Aktuális akciók
Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Fából készült fürdőruha – ez nagyon merész

2021. 10. 13. 13:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőtörténet
Nem kétséges, hogy körülbelül a fából vaskarika ötletével vetekedő elképzelés hívhatta életre ezt a fürdőzéshez tervezett mutatós viseletet. Amilyen hihetetlen, olyan szemrevaló, de vajon mennyire lehet kényelmes? Lehetett benne úszni? Remek képek és bámulatos videó bátor hölgyekről, akik saját kézzel készítették ezt a nem mindennapi ruhadarabot.
Na jó, mindenkit megnyugtatunk, valójában nem arról van szó, hogy bárki is komolyan gondolt arra, hogy a fából készült fürdőruha funkcionálisan is működhet. Csupán egy ügyes reklámfogás volt ez, amellyel a kor dívái a „Fa hete” alkalmával a Gray Harbor faipari vállalat termékeit reklámozták 1929-ben, Washingtonban. Az eredmény több, mint bájos.
Nézegesse meg a vidám képeket, kattintson!
Egy videót is találtunk arról, ahogy a hölgyek saját kezűleg készítik a fa fürdőruháikat furnérlemezekből, majd azonnal tesztelik is azokat a tenger habjaiban.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Foglalja le MOST NYARALÁSÁT A SALRISBE!

GARANTÁLT LEGJOBB ÁRON! Fürdőzzön minden nap a SÓDOMB lábánál akár 22 ÓRÁIG!!!Megnézem