Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

7 szuper strand a Tisza-tónál

2020. 07. 30. 19:03
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Magyarország második legnagyobb taván páratlan természeti értékek, vízi sport paradicsom és szuper szabadstrandok várják a látogatókat. Csónakázhatunk a madárrezervátumban, jet-skizhetünk a tavon, de nyugodt partszakaszokat is találunk, ha épp arra vágyunk.

Tiszafüredi szabadstrand

tiszafüredi strand jelentős felújításon esett át, 500 m2 stégrendszert alakítottak ki, ahol egy vízilabdapálya, egy napozó- és egy játszósziget került kialakításra. Fürdőlétrák segítik a vízbe való ki- és bejutást, a nap elől a napvitorlák árnyékába bújhatunk. Felfújható vízijátszótéren szórakozhatnak kicsik és nagyok is, valamint vízibicikli, csónak, kajak és kenu bérlésére is lehetőségünk van, a partot pedig felfedezhetjük a bérelhető bringóhintóval. A parton kialakított sportpályán streetballozhatunk, lábteniszezhetünk vagy a klasszikus teniszt is választhatjuk. A későbbiekben is érdemes lesz majd visszalátogatni, hiszen megújul a zöldfelület, sétányok és játszótér építése van tervben. Kialakításra kerül egy homokos pálya lelátóval, amin strandröplabda és strandfoci játszható.

7 szuper strand a Tisza-tónál

 

Poroszlói szabadstrand

A Tisza-tó egyik ingyenesen használható strandja a poroszlói strand, amely lassan mélyülő partszakasza miatt a családosok egyik kedvenc helyszíne. Füves partján elég sok árnyékos részt találunk, de szükség esetén napernyőt is kérhetünk. A vízben elhelyezett sporteszközök (kosárlabda palánk, röplabda háló, vízilabda kapu) kiváló szórakozási lehetőséget nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A vízparttól pár lépésre található a Tavirózsa Étterem, mely tiszai halételekkel, grill terasszal és frissensültekkel várja vendégeit. Érdemes még csónakot bérelni és túrára indulni a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó Tisza-tavi Madárrezervátumba, mely a Világörökség része.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Álom Part Dinnyéshát

A megújult dinnyésháti Álom Part strand területén két fedett hidat építettek, ezek a szigetet és egy félszigetet kötnek össze, ott egy kilátó épült. Található még a strandon büfé, ennek a vizesblokkjai szintén megújultak, s készült egy egyedi torony az úszómester számára, az árnyékolást pedig napvitorlák segítik. Hajóállomás, a gyermekeknek való úgynevezett kézikomp, játszóterek, a sekély vízben napozószigetek várják a vendégeket. „Vízen járó” élményelem és deszkanapozók is gazdagítják a vízpartot.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Part Sarud

A sarudi KalandPart a Tisza-tó egyik legsokoldalúbb strandja a nyugati partszakasz közepén, amelyen egyedülálló élményeket kínál az Aquaglide, Közép- Európa legnagyobb Vízi-játszótere. Minden korosztály számára kihívást jelentő csúszdák, mászókák, hinták, csúszós és vízbepottyantós feladatok, egyensúlyozó elemek, billegő játékok színesítik az élmények sorát. 1200 m2-en kisebb- nagyobb trambulin várja az ugrálni, játszani, mozogni vágyókat a parton. A Harcmező rengeteg izgalmat rejt korosztálytól függetlenül, kipróbálhatjuk a Buborékfocit, a Tisza-tó felfedezésére az ÖkoPort ad lehetőséget. 
7 szuper strand a Tisza-tónál

Tisza-tó Strand

A tóról elnevezett strand Abádszalók közkedvelt szabadvízi strandja, mozgalmas vízparti üdülések helyszíne, a vízisportok paradicsoma. A közel fél kilométeres strandon ligetes és napos részek váltják egymást. A kisgyermekkel érkezőket lassan mélyülő homokos öböl várja. Pezsgő a strandi élet, koncertek, élménygazdag programok közül válogathatunk kedvünkre. Számos étterem, büfé, kemping és csónakkikötő biztosítja a vendégek kiszolgálását. Csónakkirándulások, hajókirándulások, vezetett vízitúrák során szerezhetnek új élményeket a vízi kalandra vágyók. A kiépített strandon óriáscsúszdán csúszhatunk, bérelhetünk vízisportszereket, jet-skizhetünk a kijelölt pályán.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Kisköre Strand

A Tisza-tó egyik legjobban kiépített akadálymentesített strandját Kiskörén találjuk. Aki aktívabb pihenésre vágyik, többek között csúszda, motorcsónak, kajak-kenu, jet-ski, strandfoci közül válogathat. Napernyőt, napozóágyat ingyenesen bérelhetünk, és büfét is találunk. Partja fokozatosan mélyül, így a gyerekek is biztonságosan fürdőzhetnek. Érdemes lesz a későbbiekben is visszatérni a kiskörei strandra, hiszen a baba-mama szoba, az új recepciós és fogadóépület, a vizesblokkok felújítása, valamint a szabadtéri játszótér elkészülte folyamatban van.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Thermal Strand- és Gyógyfürdő

A tiszafüredi Thermal Strand- és Gyógyfürdő az év minden napján várja a vendégeket minden nap 9 és 20 óra között. Jelenleg a strandmedence és a kinti ülőpados termálmedence üzemel. Az idei évben a fedett termálvizes medence és az úszómedence nem üzemel. 

7 szuper strand a Tisza-tónál
Képek forrása: strand.hu, nyitókép: KalandPart Sarud
 
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...