7 szuper strand a Tisza-tónál

2018. 08. 22. 20:39
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Magyarország második legnagyobb taván páratlan természeti értékek, vízi sport paradicsom és szuper szabadstrandok várják a látogatókat. Csónakázhatunk a madárrezervátumban, jet-skizhetünk a tavon, de nyugodt partszakaszokat is találunk, ha épp arra vágyunk.

Tiszafüredi szabadstrand

Ingyenes fürdőzési lehetőséget nyújt a homokos-füves tiszafüredi strand, melynek fél kilométer hosszú partszakaszán elég sok árnyékos részt is találhatunk. Ha megéhezünk vagy megszomjazunk, 10 büfé közül válogathatunk kedvünkre. Ideális hely a kisgyermekes családok részére is, vízminősége pedig kiváló.

7 szuper strand a Tisza-tónál

Poroszlói szabadstrand

A Tisza-tó másik ingyenesen használható strandja a poroszlói strand, amely lassan mélyülő partszakasza miatt a családosok egyik kedvenc helyszíne. Füves partján elég sok árnyékos részt találunk, de szükség esetén napernyőt is kérhetünk. Érdemes még csónakot bérelni és túrára indulni a Hortobágyi Nemzeti Parkhoz tartozó Tisza-tavi Madárrezervátumba, mely a Világörökség része.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Álom Part Dinnyéshát

A dinnyésháti Álom Part strand büszkélkedhet a Tisza-tó legromantikusabb partszakaszával, ahol virágágyások, napozó szigetek, ligetes hűsölők teszik hangulatossá a tó legfiatalabb strandját. Találunk itt büfét, éttermet és elegendő árnyékot is a füves partszakaszon, nyári szezonban minden nap 10-18 óráig.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Thermal Strand- és Gyógyfürdő

A tiszafüredi Thermal Strand- és Gyógyfürdő az év minden napján különböző medencékkel és wellness-szolgáltatással várja a vendégeket minden nap 9 és 20 óra között. Fedett és nyitott gyógymedence, strand és úszómedence is található a röplabda, a futballpálya és a kicsiknek szánt játszótér mellett.

7 szuper strand a Tisza-tónál

KalandPart Sarud

A sarudi KalandPart a Tisza-tó egyik legsokoldalúbb strandja a nyugati partszakasz közepén, amely egyedülálló élményeket kínál az Aquaglide vízi-játszótéren. A Sarudi-medencében kitűnő lehetőségünk van szörfözésre, vitorlázásra és változatos horgászvizekben próbálhatunk halat fogni. Vízibiciklit, csónakot, kenut is bérelhetünk, sőt egy finom lángost is ehetünk a büfében.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Tisza-tó Strand

A tóról elnevezett strand Abádszalók közkedvelt szabadvízi strandja, mozgalmas vízparti üdülések helyszíne, a vízisportok paradicsoma. A közel fél kilométeres strandon ligetes és napos részek váltják egymást. A kisgyermekkel érkezőket lassan mélyülő homokos öböl várja. Pezsgő a strandi élet, koncertek, élménygazdag programok közül válogathatunk kedvünkre. Bérelhetünk vízibanánt, jet-skit, motorcsónakot, SUP-deszkát, de kipróbálhatjuk a vízi ejtőernyőzést, a vízisít vagy akár a wakesurf-öt is.
7 szuper strand a Tisza-tónál

Kisköre Strand

A Tisza-tó egyik legjobban kiépített akadálymentesített strandját Kiskörén találjuk. Aki aktívabb pihenésre vágyik, többek között csúszda, motorcsónak, banán, gömbi, kajak-kenu, jet-ski, strandfoci közül válogathat. Napernyőt, napozóágyat ingyenesen bérelhetünk, és két büfé közül is választhatunk. Partja fokozatosan mélyül, így a gyerekek is biztonságosan fürdőzhetnek.
7 szuper strand a Tisza-tónál
Képek forrása: strand.hu, nyitókép: KalandPart Sarud

Pelion Extra nyitási akció

A tapolcai Hotel Pelion az idei nyárra felejthetetlen élményekkel és a megszokott vendégszeretettel készül. Nyitási csomagjuk akár 7160 Ft kedvezménnyel foglalható online. Kattintson a részletekért...Megnézem