Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók További ajánlatok

A hétvégén is drukkolhatunk vizes sportágban a magyar versenyzőknek

2016. 08. 12. 20:15
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok rengeteg harsogó örömöt hoztak már az elmúlt napokban is nekünk. A vizes olimpiai sportokban már eddig is fantasztikus eredmények születtek, úszóink közül Hosszú Katinka három aranyérme és Kenderesi Tamás bronzérme is fantasztikusan csillog a palettán. A hétvége pedig újabb esélyeket tartogat!
A riói olimpián a magyar sportolók eddig öt arany, egy ezüst és egy bronz érmet szereztek. Gratulálunk Hosszú Katinkának, Szász Emesének, Szilágyi Áronnak, Imre Gézának, Kenderesi Tamásnak és természetesen az összes Rióban versenyző magyar sportolónak.

Holnap hajnalban drukkolhatunk úszóinknak!

Ma hajnalban két magyar úszó is olyan időt úszott elődöntőjében, hogy döntőben folytathatja majd szombat hajnalban, és a szakértők szerint újabb érmekre lehet esély. Hosszú Katinka 200 méter háton, Cseh László 100 méter pillangón, Kapás Boglárka pedig 800 méter úszott a döntőért. Hosszú a legjobb, Kapás a második, Cseh pedig a negyedik legjobb idővel került a nyolcas fináléba jutott – így ma éjjel többek között nekik is szurkolhatunk. A 800 méter gyorson Risztov Éva a 14., 50 méter gyorson Takács Krisztián a 17., 200 méter háton György Réka 22., 100 méter pillangón Pulai Bence 26. helyen végzett.

Óriási vitorlás siker

A tegnapi nap meglepetése a finn dinghly osztályban vitorlázó Berecz Zsombor volt, aki a hat futam után jelenleg a harmadik helyen áll. Az olimpiák történetében Magyarországnak eddig egyetlen érmet sikerült szereznie, így egy dobogós hely, könnyen az olimpia legkellemesebb meglepetése lenne. A szörfösöknél Cholnoky Sára a 22., Gádorfalvi Áron pedig 28. kilenc futamot követően. Berecz Zsombor magyar idő szerint holnap és vasárnap is este hatkor száll ismét hajóra, drukkolhatunk neki.

Vízilabda csapataink még küzdenek

Az Európa-bajnok magyar női vízilabda-válogatott a második fordulóban 11-10-es vereséget szenvedett csütörtökön a spanyol csapattól, de holnap újra játszanak a lányok, drukkoljunk nekik a jó eredményért. Szombati ellenfelük az Egyesült Államok. A férfi vízilabda válogatott vasárnap játszik csoportmérkőzést Brazília ellen.