Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

A Velencei-tó legjobb strandjai

2018. 08. 15. 20:15
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Az ország harmadik legnagyobb tava mellől 11 szuper strandot ajánlunk. Van közöttük ingyenesen látogatható, termálfürdővel egybekötött, gyorsan és lassan mélyülő parttal rendelkező, ökostrand és kemping is.

Holdfény Sétány szabadstrand

A Velencei-tó és Gárdony egyik legszebb strandja a 80 méter hosszúságú Holdfény, mely a nyári időszakban bármikor ingyenesen látogatható. Lassan mélyül itt a víz, játszótere is van, a betonos-füves parton nyugodtan pihenhetünk, és még büfét is találunk a strand területén. Aki szeretné, még a kenuzást is kipróbálhatja.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Velence Korzó és szabadstrand

A Velencei-tó kapujának is nevezik ezt az ingyenes strandot, amely kellemes tengerparti hangulattal és sekély, homokos parttal vár mindenkit a Tópart utcában. A partszakasz fél km hosszú, de kánikulában elég hamar megtelik. Ha szeretnénk, bérelhetünk napernyőt, napágyakat, kipróbálhatjuk a vízibiciklit és csónakázhatunk is.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Tóbíró közi szabadstrand

Egész nyáron bármikor látogatható az ingyenes Tóbíró strand is, melynek különlegessége a gyermekeknek külön lekerített medence-szerű rész és a kötöttpályás wakeboard pálya. Ha a parton maradnánk, akkor röplabdapályán, vagy focipályán sportolhatunk. Ha megéhezünk 4 büfé közül is választhatunk.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Velence Resort & Spa

Az egyik legnépszerűbb Velence strandjai közül kétségtelenül a Resort, hiszen egyszerre lehet igénybe venni a tó vizét és a fürdő 10 medencéjét. A gyerekeket egy szuper játszótér, és animációs programok szórakoztatják, a napernyők és ágyak ingyenesen használhatók, de a belépőért itt már fizetni kell, ami hétköznap lényegesen olcsóbb, mint hétvégén.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Gyógy- és élménymedencék sokasága, füves és fás területek várják a látogatókat Gárdonyban minden nap 8:00-20:00-ig, ahol csobbanhatunk élmény,- és termálmedencébe is, 6 büfé és étterem közül választhatunk. 3 éves korig ingyenes, 17:00 után pedig kedvezőbb árral számolhatunk.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Sport Beach Kemping és Strand

A gárdonyi Sport Beach, az ország első öko szemléletű 600 méter hosszú strandja, amely a velencei-tavi strandok közül egyedüliként kapja meg évről-évre a Kékhullám zászló minősítést. Lassan mélyülő partja miatt a gyerekeknek is elég biztonságos, és elég sok az árnyékos rész is. A környéken 7 étterem, tollaslabda és lábtenisz pálya is található.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Napsugár strand

Az Agárdi Napsugár Strand 350 m hosszú homokos partszakasszal rendelkezik, a gyerekeknek sekély, árnyékolt részekkel, gyerekcsúszdával és játszótérrel. 10 étterem, bérelhető napozóágyak, értékmegőrző és wifi is van a helyszínen. Hétköznap olcsóbban bejuthatunk, mit hétvégén.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Park Kemping és Strand

Gárdonyban a kemping strandon 500 méteres partszakaszból közel 200 méter üzemel strandként, melyből egy sekélyebb részt a gyermekek részére különítettek el. Vize fokozatosan mélyül, a sportkedvelőknek pedig igazi paradicsom a hely, kosár-, futball-, röplabda,- és kosárpályával. Június 1-től szeptember 30-ig tart nyitva és elég olcsó a belépő is.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Drótszamár Park és Kemping

A Drótszamár különlegessége az, hogy külön partszakaszt hoztak létre a kutyával történő strandoláshoz. 5 büfét is kipróbálhatunk, ha itt járunk, strandholmikat is vásárolhatunk, napozóágyat is bérelhetünk. 3 éves korig ingyenes, a környékben élőknek pedig 20% kedvezmény jár a belépő árából.
A Velencei-tó legjobb strandjai

Velencei Vízi Vár

Sokan Északi strandként ismerik a Vízi Várat, a Velencei-tó egyik legkellemesebb strandját, ami 500 méteres partszakasszal, homokos, sekély parti résszel, sportpályákkal és óriáscsúszdával várja az ide látogatókat. A sportosabbak kosarazhatnak, focizhatnak, a legkisebbek a játszótéren szórakozhatnak. Helyi lakosoknak a belépő mindössze 400 forint.
A Velencei-tó legjobb strandjai

TóParty Rendezvény Strand

Ahogy a nevében is utalnak rá, a gárdonyi strand számos rendezvénnyel szórakoztatja a közönséget egész nyáron. Fokozatosan mélyülő vizében az úszni nem tudók is könnyedén lubickolhatnak, és még a kajakozást is kipróbálhatják. Hétköznap olcsóbban bejutunk, mint hétvégén, de a belépő árak akkor is elég kedvezőek.
A Velencei-tó legjobb strandjai

A képeket a strand.hu portáltól kaptuk. A nyitóképen Velence Resort & Spa látható.