Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók TOP 10 őszi fürdőtippTOP 10 őszi fürdőtipp További ajánlatok

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő

Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információk

A legjobb elérhető szállások Agárdon

Kattintson ide és nézze meg, hol mennyiért lehet megszállni...Megnézem
Az egyedülálló környezetben található Agárdi Gyógy- és Termálfürdő egy nem mindennapi egészségsziget. Gyógyvíz, regeneráló és szórakoztató részlegek, családi medence és szaunavilág várja a látogatókat Agárd fürdőjében.

A fürdő mintegy 1000 méter mélyről érkező 58 fokos gyógyvize kiválóan alkalmas reumás panaszok, kopások, mozgásszervi problémák, bizonyos nőgyógyászati rendellenességek és műtéti fájdalmak kezelésére. Különböző gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint például gyógymasszázs, víz alatti torna, tangentor-kezelés, iszappakolás, súlyfürdő és szénsav. Emellett több szórakoztató és regeneráló részleg biztosítja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

Szolgáltatás-kavalkád

A fürdőben egy szabad és egy fedett gyógymedence is található, összesen 600m2 vízfelületen. Szintén egy kinti és egy benti családi medencében fürdőzhetnek a látogatók, mintegy 650m2-en. Egy teljesen új, fedett ingyenes játszóház és szabadtéri játszótér szolgálja a kicsik szórakozását. Emellett egy baba-mama szoba is igénybe vehető.
 
Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben  kiváló minőségű gyógykezelések állnak a vendégek rendelkezésére. A fürdőzés mellett sport és beauty szolgáltatások is igénybe vehetőek. Emellett magas színvonalú vendéglátogató egységek találhatóak a komplexumban. A magas hőfok szerelmeseit pedig felújított szauna-világ várja – finn szaunákkal, gőzkabinnak, infra kabinnal, levendulakabinnal, szabadban lévő pezsgőfürdővel és képzett szauna-mesterekkel.

 


Szállások a fürdő közelében