Quantcast

Aktuális akciók
Nyári akciókNyári akciók

Agárdi Gyógy- és Termálfürdő
Nyitva van

Szauna program
Orvosi rendelés
Beutaló kérhető ide
Élményfürdő, Gyógyfürdő, Strandfürdő, Termálfürdő
Árak és információkAz egyedülálló környezetben található Agárdi Gyógy- és Termálfürdő egy nem mindennapi egészségsziget. Gyógyvíz, regeneráló és szórakoztató részlegek, családi medence és szaunavilág várja a látogatókat Agárd fürdőjében.

Az Agárdi Fürdő árai ide kattintva látahatóak... 

 

A fürdő részletes nyitvatarása itt olvasható. 


 

A fürdő mintegy 1000 méter mélyről érkező 58 fokos gyógyvize kiválóan alkalmas reumás panaszok, kopások, mozgásszervi problémák, bizonyos nőgyógyászati rendellenességek és műtéti fájdalmak kezelésére. Különböző gyógyászati szolgáltatások is igénybe vehetőek, mint például gyógymasszázs, víz alatti torna, tangentor-kezelés, iszappakolás, súlyfürdő és szénsav. Emellett több szórakoztató és regeneráló részleg biztosítja a vendégek felhőtlen kikapcsolódását.

Szolgáltatás-kavalkád

A fürdőben egy szabad és egy fedett gyógymedence is található, összesen 600m2 vízfelületen. Szintén egy kinti és egy benti családi medencében fürdőzhetnek a látogatók, mintegy 650m2-en. Egy teljesen új, fedett ingyenes játszóház és szabadtéri játszótér szolgálja a kicsik szórakozását. Emellett egy baba-mama szoba is igénybe vehető. Emellett szolárium, kozmetika, pedikűr, manikűr, és fodrászat is igénybe vehető. 

 

Kültéri élmény és termál medencék 

A kültéri családi élménymedence valamennyi generáció számára garantálja a megfelelő szórakozást. A babák részére a változó mélységű (0-30 cm vízmélységgel) „hempergő” készült, a kisgyermekeknek a 30 cm-es kisvizes medence, a nagyobbaknak pedig a 60 cm-es gyermekmedence áll rendelkezésre, melyhez egy kis barlang is kapcsolódik, bejáratánál vízfüggönnyel. A medencékben különféle élményelemek, csúszda, vízi fenyő, „vödrös játék” és egy gömbcsúszda találhatók. A felnőttek számára egy 90 és egy 119 cm-es vízmélységű medencerész épült, melyekben az alábbi élmény elemek gondoskodnak testünk kényeztetéséről: ülőpadok és fekvőágyak, masszázselemek, vízfüggöny, óriás nyakzuhany, négy vízsugár. A mélyebb részen található a hullámcsúszda és a sodrófolyosó. A medence szerves részét képezi a vízi bár, amely különleges élményt nyújt a felfrissülni vágyóknak. A családi élménymedence szezonális jelleggel, kizárólag a nyári szezonban üzemel (részletek a nyitva tartás menü alatt).

 

Mintegy 9 ha ligetes területen található a 300m²-es vízfelülettel rendelkező nyitott termálvizes medence, mely télen-nyáron várja a vendégeket! A termálmedence élményelemektől mentes, ülőpadokkal körbevett kialakításával tökéletes pihenést nyújt egész évben a szabadban. A medence a nyári hónapokban exkluzív napozó boxokkal egészül ki, melyek közvetlenül a medence mellett, kiemelt helyszínen találhatók (a napozó boxok különdíj mellett vehetők igénybe).
 

Fedett élmény és gyógymedencék 

Az egyedi kivitelezésű kupolás élménymedence a '80-as évek végén épült, 2007-ben került átalakításra, azóta lehetővé teszi az egész család számára a felhőtlen kikapcsolódást. A szülők számára igazi felfrissülést jelenthet a 180m² vízfelülettel rendelkező élménymedence álló-, és fekvő masszírozó elemekkel, vízkésekkel, és gejzírekkel dúsítva. Ugyanitt a 0,5m vízmélységű gyermekpancsoló csúszdával és vidám játékelemekkel, gombazuhataggal a vízben való pancsolást teszi igazi élvezetté a gyerekek számára. 
A 320 m² vízfelülettel és körben víz alatti ülőfelületekkel rendelkező, fedett gyógymedence élményelemektől mentes, mely egész évben rendelkezésére áll a pihenésre és regenerálódásra vágyók számára.  

Gyógyászat

 Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőben  kiváló minőségű gyógykezelések állnak a vendégek rendelkezésére. A fürdőzés mellett sport és beauty szolgáltatások is igénybe vehetőek. Emellett magas színvonalú vendéglátogató egységek találhatóak a komplexumban. A magas hőfok szerelmeseit pedig felújított szauna-világ várja – finn szaunákkal, gőzkabinnak, infra kabinnal, levendulakabinnal, szabadban lévő pezsgőfürdővel és képzett szauna-mesterekkel.
 

Nézze meg az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőről készült videót!

 

Hova kiránduljunk a környéken?

Agárdon kihagyhatatlan látnivaló Gárdonyi Géza szülőházában berendezett múzeum, az agárdi rönkvárpedig a Gárdonyi Géza Egri csillagok című regényéből megismert egri vár kicsinyített mása. Az agárdi tematikus sétány:  a Gárdonyi Géza utcát követve bemutatja a látogatóknak a város nevezetességeit. Nem messze Nadap területén található az Országos Szintezési Főalappont, vagyis a Nadapi Ősjegy, amely a térképészeti és építészet magasság meghatározásának a magyarországi viszonyító pontja, mivel itt található hazánk egyik legszilárdabb röghegysége. Kiránduljunk el a pákozdi Katonai Emlékparkba, a székesfehérvári Bory-várat, vagy akár a Velencei-tavat. 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő aktualitásairól (pl. árváltozás, akciók, programok) Kattintson az alábbi gombra...

Szállások a fürdő közelében