Quantcast

Aktuális akciók
Őszi wellness akciókŐszi wellness akciók Őszi fürdőtippekŐszi fürdőtippek

Átadták az 5000 négyzetméteres termáltavat Demjénben – képek

2016. 12. 22. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Kedden, ünnepélyes keretek között avatták fel Demjén legújabb termálfürdőjét az Egri Korona Borház területén. A Demjén Termáltó egyelőre azonban nem fogad vendégeket.
Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, feszített tempójú munka folyt Demjénben, hogy a tervezett decemberi átadásig elkészüljön a fürdő. A Demjén Termáltó nevű komplexum elkészült ugyan, át is adták, de az eredeti tervekkel ellentétben még nem fogad vendégeket –  értesült róla a Termál Online.
Az új fürdőnek tengerpartot idéző strandja lesz. A vendégek rendelkezésére termálvizes medencék, gyermekmedencék, élménymedencék, családi csúszdák és szaunavilág állnak majd, évszaktól függetlenül.
Komka Péter (MTI) képei az átadóünnepségen készültek. Kattintson, ha kíváncsi Demjén legújabb attrakciójára!

Fürdőajánló
Demjéni Termál Völgy
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Legyen részese Ön is a vidéki mulatságnak!

2023. október 19-22. között rendezik meg a Csabai Kolbászfesztivált, amely egy igazi gasztroélményt nyújt minden résztvevő számára. Van egy remek ajánlatunk a szálláshoz. A megújult Hunguest Gyula a fesztivál helyszínétől nem messze, Gyulán várja a pihenni vágyókat. Megnézem