Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi kirándulástippekTavaszi kirándulástippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek

Bámulatos medencék a semmiben lógva

2022. 08. 10. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A legmodernebb medencék manapság üvegfalúak. Rendkívül látványos a kialakításuk, van olyan, amely egy szálloda 42. emeletére épült átlátszó alján keresztül az alattunk sétálókra tekintethetünk, de készülhet üvegfalú medence akár egy sziklafalba vájva óceáni kilátással is.

Laucala Island Resort, Bali

A Red Bull tulajdonosának Dietrich Mateschitz magánszigeti üdülője szinte tökéletes, egyik medencéje minden oldalon üveggel szegélyezett, a másik pálmaültetvények mellett a homokos tengerpart fölé emelkedik.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

Market Square Garden, Houston

Különleges átlátszó medencét építettek a houstoni Market Square Garden torony 42. emeletére. Az üvegfalú medence 150 méter magasan lóg a semmiben, az oldala és az alja átlátszó üveg egy 14 centi vastag, teljesen átlátszó plexi.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

Hotel Indigo Hong Kong

Egyedülálló, és egy kicsit ijesztő élmény is úszni a Hong Kongban felépült Hotel Indigo 29. emeleti üvegfalú, végtelenített medencéjében. Ki lehet úszni az utcafrontra is, így ha le merünk nézni úszás közben, az alattunk sétálókat pillanthatjuk meg.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

La Purificadora, Puebla, Mexikó

Mexikó trendi szállodalánca Puebla történelmi negyedében található, amit az UNESCO a Világörökség részévé is nyilvánított, így nem meglepő, hogy az üvegfalú medence is úgy készült el a szálloda tetején, hogy abból az óvárosi látkép tárul elénk.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

Vakkaru Maldives, Maldív-szigetek

A Vakkaru Maldives egy buja trópusi élőhelyen, az UNESCO által védett Baa Atoll kristálytiszta vizein belül található. A felejthetetlen paradicsomi környezetben nem csoda, ha az óceánra néző szobákban különleges medence várja a vendégeket, amelyben lubickolva olyan érzésünk lehet, mintha eggyé olvadnánk az óceánnal.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

The Edge Hotel Bali

Kétségtelenül az egyik legfelkapottabb hely Balin a sziklafalak mellett épült hotel, melynek csodaszép, üvegfalú medencéjéből páratlan kilátás nyílik a medence alatt hullámzó Indiai-óceánra.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

The Haven Resort Hotel Ipoh, Malajzia

Malajzia egyik legszebb 5 csillagos szállodájának legnagyobb vonzereje hatalmas medencéje, melynek egyik nyúlványa üvegborítású, benne úszkálva olyan érzésünk lehet, mintha a mellette fekvő hatalmas tóban folytatnánk a karcsapásokat.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

Katamaran Hotel & Resort, Indonézia

A Katamaran Hotel & Resort nagyméretű, szabadtéri medencékkel és saját strandrésszel várja vendégeit a Lombok régióhoz tartozó Senggigi üdülőhelyen. A kilátás pedig magáért beszél!
Bámulatos medencék a semmiben lógva

Villa Fiorentino, Positano

A mesés és színes olasz Amalfi partján fekszik ez a csodás hotel, melynek Tirrén-tengerre néző fűtött, feszített víztükrű medencéi és persze a kilátás vonzza leginkább az ide érkezőket.
Bámulatos medencék a semmiben lógva

Zero Gravity, Dubai

A 39 méter hosszúságú, végig üveggel borított medence Dubai egyik legmenőbb klubjának csúcspontja és ékköve. A bár, és a Dj-pult csak a ráadás az 5 csillagosra értékelt helyen.
Bámulatos medencék a semmiben lógva
Képek forrása: thehoneycombers.com (nyitókép.), instagram/theluxpub (2.), chron.com (3.), theculturetrip.com (4.), telegraph.co.uk (5.), blacktomato.com (6.), youtube/juhanisarglep (7.), thehavenresorts.com (8.) infohotel.id (9.), instagram/villa_fiorentino_positano (10.), 0-gravity.ae (11.)

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...