Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Csobbanj a télbe!Csobbanj a télbe!

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá

2021. 12. 04. 10:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

Sok olyan fürdő van, ahonnan kilépéskor a legtöbben arra gondolnak: ezt mindenkinek látnia kell! A karácsonyi ajándékozás egy remek lehetőség, hogy vizes élményeinket megosszuk az arra fogékony szeretteinket. Kedvenc dunántúli fürdőink ajánlatait szedtük csokorba, ahová párban, családdal vagy akár szülőkkel is mehetünk.

Gyógyító ajándék

A celldömölki gyógyvíz a mozgásszervi panaszokkal küzdők számára kínál enyhülést, így a derékfájással vagy sportsérülésekkel küzdő férfiak számára is remek ajándék lehet egy belépő. A Vulkán Gyógy- és Élményfürdő medencéi között akad sportolásra, relaxálásra és gyógyulásra alkalmas is. Egész napos programot jelent, ha kiélvezzük a szaunavilág és a wellness kezelések adta lehetőségeket is. A nyugodt feltöltődéshez itt nem kell szerencse, ahhoz azonban szükség van az időjárás kegyére is, hogy havazásban fürdőzhessünk a forró vízzel működő kinti gyógymedencékben. A gőzölő víz és a hulló pelyhek különleges élménnyé varázsolják a fürdőzést. Ezt ugyan nem, de a celldömölki fürdőzés lehetőségét a fa alá teheti bárki. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Karácsonyra is Komárom!

A Brigetio Gyógyfürdő télen-nyáron készen áll arra, hogy kiszolgálja a pihenésre, feltöltődésre vagy éppen mozgásra vágyó látogatóit. Az általuk kínált ajándékutalványok fürdőzésre, szauna programra vagy akár a szállás kifizetésére is felhasználhatóak, így az apró boríték valójában igen sokoldalú ajándék. 

Komáromban a gyógyvizes medencékben ejtőzni, a fedett uszodában edzeni, a szaunákban felmelegedni egyaránt egész évben lehetséges. A gyermekeknek a nyári időszakban találhatunk itt sokféle szórakozást, de a hidegebb hónapokban is játszósarokkal várják azokat a csemetéket, akik szüleikkel tartanak. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Karosi karácsonyi ajándék

A méltán népszerű Zalakarosi Fürdő webshopjában minden korosztály és család számára találhatunk megfelelő ajándékot. A fiataloknak a szilveszteri partira belépőt, az idősebbeknek gyógykúra csomagot, a hölgyeknek alakformáló kezelést, a családoknak wellness csomagokat választhatunk, hogy csak néhányat említsünk a széles kínálat elemeiből. 

A zalakarosi fürdő az egyik legnagyobb az országban, irigylésreméltóan széles szolgáltatási palettával. Itt a fedett medencék, a különféle csúszdák, szaunák és pihenő terasz mellett olyan különlegességek is akadnak, mint a kifejezetten gyermekek számára kialakított szauna. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Pápai pihenés a családnak

A Várkertfürdőt gyógykezelései és sportolási lehetőséget nyújtó szolgáltatásai mellett talán a gyermekeknek nyújtott lehetőségei teszik különlegessé. Uszodájában úszást oktatnak a kicsiknek, gyermekjóga is elérhető az intézményben, a legkisebbeket pedig a fedett részen pancsoló várja. 

Akár családdal érkezik valaki pihenni, akár sporttársakkal átmozgatni tagjait a pápai fürdőben nem fog csalódni, ezért is ajánljuk ajándékutalványaikat karácsonyi meglepetésnek, hiszen aktív pihenést és nyugodt feltöltődést egyaránt tartalmaz egy ilyen meglepetés. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Gyógyulás és feltöltődés a Flexumban

Mosonmagyaróvár fürdője folyamatosan fejlődik, az elmúlt évek munkájának köszönhetően ma már hét, egész évben működő, medencével várja látogatóit. A 2000 méterről feltörő gyógyvíz a gyulladásos problémák kezelésében játszik szerepet, ezért mozgásszervi és nőgyógyászati panaszokkal is érkeznek ide. De a gyógyászati részleg mellett a családi szórakozásra is gondoltak a Flexumban. 

A kicsiknek a nyári időszakban úszó napközit és a nemrég épített spray parkkal igazi mókázási lehetőséget kínálnak. Elmondhatjuk tehát itt is, hogy idősebbek, családosok és sportos életet élők számára is remek ajándékot jelent egy ide szóló ajándékutalvány. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Lenti megújult fürdője vár

Karácsonyra adják át a Lenti Termálfürdő megújult fedett medencéit, így aki ide kap ajándékutalványt az az elsők között próbálhatja ki a modernizált gyógyvizes medencét, a tanmedencét és gyermek pancsolót. Márpedig az elsők között lenni mindig remek élmény. 

Változatlanul vonzó programot jelentenek a fürdő rendszeres szaunarituáléi, ahol tapasztalt szaunamester segítségével élvezhetik a látogatók a meleg és a gőz áldásos hatásait. De aquafitnesz és szezonális ajánlatok is gazdagítják a fürdő mindennapjait. Az Őrség vagy a Göcsej szerelmeseinek a túrák mellé remek kiegészítés lehet egy pihenéssel, pancsolással töltött nap Lentiben. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Siklósi csobbanás karácsonyra

A Thermal Spa Siklós ünnepi utalványai egész évben remekül felhasználhatóak, a létesítmény a téli hétvégéken is egészen 22:00 óráig nyitva tart. Az ide szóló vócserek a termálfürdő bármely szolgáltatására beválthatóak és mi magunk állíthatjuk össze, mit is tartalmazzon egy-egy Thermal Spa ajándékcsomag, amit a fa alá helyezünk. 

Családoknak kifejezetten találó lehet a játszószobával és gyermekmedencével is rendelkező fürdőbe egy belépő, de a szépészeti szolgáltatások és a nagy csevegésekre is alkalmas medencék miatt a barátnők karácsonyi csomagjában is helyet kaphat egy ilyen ajándékutalvány. 

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá


Sárváron minden élmény 

Sárvárfürdő mélltán népszerű a vizes élmények szerelmeseinek körében, a létesítmény hírnevét szolgáltatásai széles körének köszönheti, melyben minden korosztály, a legkisebbektől a nyugdíjasokig megtalálhatja a számára megfelelőt. 

Éppen ezért az utalványok köre is kifejezetten széles, sőt még a fürdőből ismert plüss sárkányt is beszerezhetjük, hogy ő adja át a karácsonyi ajándéknak szánt utalványokat a családnak. 

Sárvár egész évben várja látogatóit sportolási, kikapcsolódási és fürdőzési lehetőségekkel, a jól felszerelt fürdőben senki sem fog csalódni, ha biztosra akarunk menni, egy ide szóló utalvánnyal nem tévedhetünk.

Dunántúli vizes élmények a fenyő alá

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...