Quantcast

Aktuális akciók
Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások Nyári fürdőtippekNyári fürdőtippek Nyári wellness ajánlatokNyári wellness ajánlatok

Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk

2017. 04. 07. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Sokan nem is tudják, hogy Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjét hazánkban találjuk. Igazi mesevilág ihlette, különleges hely ez. A vele szomszédos termálfürdőben pedig az éjszakai fürdőzés örömeit élhetjük át minden nap. Hatalmas csúszdatorony, misztikus fények világította titkos zegzugok, lazulás a csillagos ég alatt: Demjénben jártunk.

Barlangfürdő mese és valóság határán

Varázslatos környezet… Ez nem pusztán elcsépelt frázis, hiszen akinek már volt szerencséje a demjéni Cascade Barlang- és Élményfürdő kapuit átlépni, pontosan tudja, egészen más világba csöppen.
Fiatal fürdőről van szó, hiszen a létesítmény 2015 januárja óta várja a kivételes medencei élmények szerelmeseit, azokat, akik szeretnek a fürdőzés alkalmával egy kicsit ámulatba is esni. A 760 méter hosszú barlangrendszer rejtélyes alagútjai, 1500 négyzetméter vízfelületének titkos búvóhelyei tökéletes helyszínül szolgálnak minden korosztály szórakozásához.
Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk

Tekergés és villámgyors vad siklás: izgalmak a csúszdavilágban

A fürdőhöz csatlakozik egy hegybe süllyesztett csúszdatorony is, amelynek legmagasabb pontjára látványlifttel juthatunk. Az emelő tetején felsejlik az a 25 méteres óriási csúszda és a fotocellás kamikaze-óriáscsúszda. Az adrenalin teli élményeket a különös Ufó, a tekergős Anakonda és a szélvész-gyors Turbó lesiklók teszik teljessé.
Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk

Nemcsak élménnyel, egészség is feltölt

A gyönyörű mozaikkal kirakott, nem csupán az élmény-, hanem az egészségturizmust is  szolgáló Demjéni Gyógyfürdő és Aquapark hat különböző hőfokú, különféle élményelemekkel felszerelt gyógyvizes medencéje mind a testnek, mind a léleknek felüdülést jelent. További két beltéri gyógyvizes medencével, egy 25 méteres úszómedencével, egy gyermek pancsolóval biztosítja a kellemes kikapcsolódást az egész családnak.
Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk
A fürdő 690 méter mélyről feltörő gyógyvíze gyógyírt nyújthat ízületek kopásos degeneratív elváltozásainak fennállásakor, csontritkulás, köszvény, csontsérülések esetén. Ajánlott továbbá reumatikus bántalmak csökkentésére, ortopédiai műtétek elő-, és utókezelésére és stresszkezelésre is. A termálfürdőben gőzkabin, finn szauna, Kneipp medence és sókamra pezsdíti testünket-szellemünket, ezen kívül különféle gyógy- és különleges frissítő masszázsokat is igénybe vehetünk.
Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk

Minden évszakban, minden nap

A 4 évszak fürdőjeként is emlegetett varázsvilág egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitvatartással várja a vendégeket, hajnal 2 óráig. A vidám színekkel kivilágított kültéri medencék romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtják a szikrázóan csillagos égbolt alatt. Itt minden egyes nap a fürdőzők éjszakája.
Ebben a hazai fürdőben mindennap hajnalig csobbanhatunk
Fürdőajánló
Demjéni Termál Völgy
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...