Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Egyedi csúszda is van az új csúszdaparkban, Tiszakécskén, a Barack Thermal Resortban

2020. 07. 15. 17:34
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés

A július 11-i átadón elbúcsúztak a régi „óriás” csúszdától, amely 27 évig szolgálta a fürdőzőket. Helyette a kor igényeinek maximálisan megfelelő csúszdaparkot építettek, amelynek egyik csúszdája két kedvelt típus egyedi ötvözete.

Kamikaze, családi, anakonda, rafting és inga

Az indító torony, melyből minden csúszda elérhető, öt emelet magas. A legalacsonyabb csúszda 6 méter, míg a legmagasabb 11,4 méter magasságából indítja útjára az igazi izgalmak kedvelőit.


A kamikaze csúszda a száguldás és az adrenalin szerelmeseinek lesz a kedvence. Szinte szabadesés-élményt nyújt és akár 60-70 km/óra lecsúszási sebesség is elérhető rajta. Indító magassága 11,4 m, pályahossza 26,3 m.


A kétpályás családi csúszda - vagy versenycsúszda - nyitott szerkezetű, izgalmas gyorsasági versenyek rendezésére ad lehetőséget, mivel időmérő funkcióval is rendelkezik. Indító magassága 6 m, pályahossza 19,3 m.


Az anaconda csúszda egy szelídebb lejtésű, közkedvelt típus, amelyet a kezdő csúszdázók is bátran használhatnak. Indító magassága 8,7m, pályahossza 78,1m.


A rafting és inga csúszda pedig két kedvelt típus egyedi ötvözete, Magyarországon egyedülálló élményelem, amely csúszógumival (raft) vehető igénybe. Indító magassága 14,1 m, pályahossza 87,3 m.


 

Minden korosztálynak vonzó lett a Barack

A csúszdapark megépítésével az volt a céljuk, hogy visszacsábítsanak egy olyan célközönséget, akik már inkább szüleiket hátrahagyva önállóan kívánnak nyaralni. Most azonban Tiszakécskén, egy több generációs családi nyaralást is könnyedén megszervezhetnek, mert a komplexumban a bébi medencétől a gyógyvizes medencékig és a gyógyászati kezeléseken át, a fiatalokat lázba hozó csúszdaparkon keresztül mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást.

Ingacsúszda a Barack Thermal Resortban Tiszakécskén

 

Családi vállalkozás fejleszti a fürdőt

A projektet saját forrásból valósította meg a Barack Thermal Resort-ot üzemeltető Tiszaparti Termálfürdő Kft. A régi csúszda bontási folyamata 2019 őszén kezdődött. Szabó Éva, a Barack Thermal Resort ügyvezető igazgatója és egyik tulajdonosa elmondta, hogy nehéz hónapokon vannak túl. Egy álom, a Szabó család álma vált valóra. A szüleik 36 évvel ezelőtt belefogtak a fürdő saját üzemeltetésébe, de akkor még nem gondolták, hogy a hosszú lelkiismeretes munkájuk során, hova fog majd elérni a tiszakécskei fürdő.

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ajándék éjszaka 4=5!

Töltsön 5 pihentető éjszakát Cserkeszőlőn, és ebből 1 éjszakát fürdőbelépővel ajándékba kap! Foglaljon most! Megnézem