Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Május 1-i ajánlatokMájus 1-i ajánlatok További ajánlatok

Éjszakai fürdőzéstől a fürdőfesztiválig: tuti strandos programok a héten

2017. 07. 11. 20:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Egy forró nyári napot a strandon talán csak egy jó koncert, vagy néhány finom falat tehet még kerekebbé. A héten is lesz hová mennie annak, akik a fürdőzést szívesen kiegészítené néhány pörgős, látványos és dallamos programmal. Körbenéztünk a strandokon és összegyűjtöttük a legjobb lehetőségeket mindehhez.

Csodák napja – Debrecen, július 13.

Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben Szentirmai Péter bűvész bemutatója, majd Kőhalmi Ferenc bűvész, a Feri és Csodagyár című bűvészkönyv szerzője kápráztatja el a család apraját, nagyját. A kicsiket emellett Bubu, a kabalaelefánt és Aqua Manó Party is várja. Részletek: Csodák napja az Aquaticumban.

Fürdőfesztivál – Makó, július 13-15.

Három napon át tartó szórakozással, sztárvendégekkel, pörgős koncertekkel és igazi partihangulattal várja vendégeit a Hagymatikum. Fellép Pál Dénes, a Gypo Circus, a Molnár Dixieland Band és Gál Csaba Boogie csapata, de a fesztiválon szerepet kap a gasztronómia is, a mozgás hívei pedig Katus Attilával aerobikozhatnak. Bővebben: Makói Fürdőfesztivál.
 Éjszakai fürdőzéstől a fürdőfesztiválig: tuti strandos programok a héten

Igali Fürdőnapok – Igal, július 14-16.

Sztárfellépők, tánc-divatbemutató, vizes vetélkedők, dodzsem, kisvasút, céllövölde, ugrálóvárak és még sok izgalmas program vár a résztvevőkre a háromnapos rendezvényen. További részletekért kattintson: Igali Fürdőnapok.

Júliusi éjszakai fürdőzés – Kecskemét, július 14.

Július 14-én éjszakai fürdőzéssel, élménymedencékkel, jakuzzival, csúszdákkal, karibi terasszal és nagyszerű hangulattal várja vendégeit a Kecskeméti Fürdő. Bővebb információk: Júliusi éjszakai fürdőzés a Kecskeméti Fürdőben.

10 éves a Saliris Resort Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő***** – Egerszalók, július 15.

A 10. születésnapját ünneplő fürdő színes gyermekprogramokkal, divatbemutatóval, családi röplabdaversennyel, fürdő szépe választással várja az érdeklődőket, akik mindemellett Wolf Kati műsorán, sőt fény és zeneshow-n is szórakozhatnak. Mindent a szülinapi programokról: 10 éves a Saliris.

15. Zsóry-Fesztivál – Mezőkövesd, július 15.

Hatalmas bulival készül a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő az idei Zsóry Fesztiválra. A fellépők között a Desperado, Krisz Rudolf, Mohamed Fatima és még sokan mások. Bővebben itt tájékozódhat: 15. Zsóry-Fesztivál.
 Éjszakai fürdőzéstől a fürdőfesztiválig: tuti strandos programok a héten

Sör-Fürdő Fesztivál – Tiszakécske, július 15-16.

Szombaton igazi country hangulat, vasárnap pedig Tóth Vera várja a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő vendégeit. További részleteket itt olvashat: Sör-Fürdő Fesztivál.

Szóljon hozzá