Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek

Élményfürdőkbe rejtett játékvilágok

2019. 08. 05. 15:15
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Elsőre nem gondolnánk, de a vízi csúszdákat is igyekeznek évről-évre modernebbé és különlegesebbé tenni, és mostanra már ott tartunk, hogy a csúszdáknak egyedi elektronikus effektjei és mintázata is lehet. Kedvenc filmjeink és mesehőseink már a fürdőkbe is elkísérhetnek minket.
Amikor azt mondjuk, hogy telefon, általában jóval többre gondolunk, mint egy kis tégla készülékre, amivel felhívhatunk valakit. A vízi csúszdák is valamelyest hasonló változáson mentek keresztül az elmúlt években, és már nem csak a fizikai hatásokkal és a csobbanással szórakoztatnak. A csúszdagyártók egymásra licitálnak az extrém kanyarokkal, az esésekkel, a felszerelhető elektronikával, a csúszda látványával és tematikájával is.
Ha egy kicsit messzebbre merészkedünk a határainkon túl, ilyen különleges csúszdaparkokkal találkozhatunk:
A vízi csúszdák már nem csak a csobbanással szórakoztatnak.
Egy-egy különleges csúszda attrakciót elnézve, már azon sem kell meglepődnünk, hogy például egy kalózos csúszda külsejének fa hatású mintázata és színe van, és ez éles kanyar közben ágyúk durranását hallhatjuk, miközben felcsap a víz a csúszóguminkra és fények villognak körülöttünk, mintha a Karib-tenger Kalózai egyik jelenetében szerepelnénk.
„Tervezésnél mindig figyelembe vesszük az adott környezetet. Erre elsősorban a csúszda formájának kialakítása miatt van szükség, másodsorban pedig igyekszünk egy olyan harmonikus világot teremteni, amely már látványában is lenyűgözi a fürdőzőket. Egyedül a biztonság szab határt a képzeletünknek, de ebben nem kötünk kompromisszumot, mindig betartjuk az előírásokat és szabványokat.” – mondta Major Zsófia, az Eleven Kft. műszaki rajzolója, aki egyike annak a néhány szakembernek, aki ezzel foglalkozik hazánkban.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...
Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide