Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Fél pénzen fürdőbe - Tudja már, hol fog lazulni jövő kedden?

2017. 02. 23. 16:10
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Szeretné ezt a hosszú és zord telet igazán stílusosan, fürdőben lazulva, minden stressztől megszabadulva elbúcsúztatni? Akkor koncentráljon a hónap utolsó napjára: nagyon sok fürdőben fele áron tudja igénybe venni a pihentető szolgáltatásokat.
Noha idén nem szökőnap február utolsó napja, a tavalyihoz hasonlóan számos remek hazai fürdőben ismét elszöknek árak. A legtöbb fürdőben félárú belépőjegyeket vásárolhat, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os áron.
Február 28-án tehát a legjobb, amit tehetünk, ha kiválasztunk egy, a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez csatlakozott fürdőt, és a meleg termálvízben ücsörögve, masszázságyon relaxálva, szaunában minden gondunkat „kiizzadva” fájdalmasnak csöppet sem mondható búcsút intünk az idei télnek. Duplán jó érzésekkel tölthet fel minket majd a nap, hiszen a nagy tél végi lazuláson most rengeteget spórolhatunk. A mi TOP 3 tippünk itt olvasható:
A debreceni Aquaticum Termálfürdőben az egész napos (felnőtt, diák, nyugdíjas, csoportos) belépőjegyek árából jár az 50%-os kedvezmény. Az egész évben nyitva tartó fürdőben, mint minden nap, február 28-án is 7 és 21 óra között adhatjuk át magunkat a zavartalan pihenésnek, feltöltő lazításnak. A fürdőben három termálvizes medence várja a vendégeket. A 33 °C-os medencében levegőbefúvással létrehozott buzgárok kellemes bizsergető, pezsgő élményt biztosítanak a fürdőzőknek. Fáradt izmait pihentetné? A 35 °C-os medencében gombazuhanyok és dögönyözők alatt minden porcikája felfrissülhet. A lóhere alakú kültéri 36-38 °C-os medence élményelemei is az ellazulást segítik: dögönyözők, nyakzuhanyok és a víz alatti masszázssugár masszírozzák át a hátat, vállat, derekat. Mindhárom medencében kényelmes ülőpadokon relaxálhat.
Fél pénzen fürdőbe - Tudja már, hol fog lazulni jövő kedden?
A fürdők szerelmeseinek már egy ideje nem kell bemutatni az évről évre egyre népszerűbb kisújszállási Kumánia Gyógy- és Strandfürdőt sem, ami három szolgáltatást kínál egyben: hotel, élményfürdő és gyógykomplexum. A belső térben öt fedett medence várja a gyógyulni, kikapcsolódni, sportolni vágyó vendégeket, a szauna világban pedig ötféle szauna, valamint egy gőzkamra melengető légkörében elmélkedhetünk arról, milyen hosszú és hideg is volt ez az idei tél és milyen jó, hogy lassan vége! A idei, kivételes „szökőnapon” fél áron tehetik meg mindezt Kumánia vendégei is.
Fél pénzen fürdőbe - Tudja már, hol fog lazulni jövő kedden?
Harmadik tippünk az Igali Gyógyfürdő, ahol kedden az egész napos fürdőbelépő csupán 1100 Ft-ba fog kerülni. Családias hangulatú fürdőben minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódási lehetőséget. A belső térben két termálmedence segítik elő kellemes pihenést és ellazulást. Az egyik medence termálvízzel van töltve, így gyermekek fürdésére is alkalmas, a másik pedig tiszta gyógyvízzel. A fedett részben továbbá egy 105 m2-es élménymedence és egy gyermek pancsoló is található. A fürdő szaunavilágában két különböző hőfokú finn illetve két infra szauna valamint egy merülő medence is korlátlanul használható. Az akcióban szereplő belépők 14.00 óráig válthatók, ezt követően normál délutáni jegyárakon látogatható a fürdő, ami 9.00-18.00 között tart nyitva.
Fél pénzen fürdőbe - Tudja már, hol fog lazulni jövő kedden?
Úgy érzi, elkelne a nagy hidegek által megtépázott egészségének, legyengült immunrendszerének némi gyógyír? Szökjön ki egy fürdőbe! A teljes listát, mely fürdők várják 50%-os akciókkal, ide kattintva találhatja.