Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók

Fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!

2019. 12. 05. 12:16
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Egyre többen vélik úgy, hogy az igazi ajándék az, ha tartalmas programokkal, feledhetetlen élményekkel lepjük meg szeretteinket. Hiszen zoknit bárki tud venni magának, de egy közös, vidám fürdőzést nem kapni a sarki boltban. Ráadásul a legtöbb fürdő postázza vagy e-mailben elküldi az ajándékutalványt, így egyszerűen, gyorsan beszerezhető ez a remek ajándék.

Kehida Termál

Fedett élményfürdő a Kehida Termálban
Felsorolni is sok volna hányféle utalvánnyal készült a fürdő, zónánként és korosztályonként is vannak ajánlataik. így mindenki a saját, illetve a megajándékozott családjára szabva válogathatja össze az ajándékot, hiszen akár egyetlen darabot is lehet venni, de több gyermek és felnőtt belépő is belefér a borítékba.

Aquarius Élményfürdő

Aquarius Élményfürdő

A nyíregyházi fürdő nemcsak belépőket, de masszázs kuponokat és bérleteket is kínál, ha vizes élményekkel szeretnénk kényeztetni rokonainkat, barátainkat. Aki nem tud választani, annak az ajándékutalvány a legjobb megoldás, hiszen ebben az esetben a megajándékozott döntheti el, hogy pancsolni hív meg magával valakit vagy inkább egy alapos masszázsra fizet be az utalvánnyal.

 

Galerius Fürdő

Csúszdás élménymedence a siófoki Galérius Fürdőben
A siófoki Galerius Fürdő a római kort idézi, de a mai elvárásoknak is tökéletesen megfelel. Ezt mutatja, hogy a megszokott belépőjegyeket és bérleteket, melyek átutalással is fizethetőek, kiegészítették azzal, hogy wellness kezeléseiket és lábápolási szolgáltatásaikat is meg lehet vásárolni ajándékként. A wellness kezelések között páros masszázs is akad, így akár páros ajándéknak is kiváló egy ilyen ajándékutalvány.

Zalakarosi Fürdő

Fedett gyerekvilág a Zalakarosi Fürdőben
A zalakarosi fürdő webshopjában széles skálából válogathat az, aki úgy döntött élményt ad karácsonyra szeretetteinek. Az itt elérhető ajándékkupon értékét a vásárló a dönti el, azt pedig, hogy mire használja fel ezt az összeget, a megajándékozott. A fürdő télen is sokszínű programokat kínál, családdal vagy párban is remek szórakozás.

Hagymatikum

A makói Hagymatikum élményfürdője
A makói fürdő már nevében és formájában is különleges, ahogyan az itt eltöltött idő is. A Hagymatikum ajándékkártyája akár egy bankkártya, a belépőn túl a fürdő területén működő számos szolgáltatás fizethető segítségével, még az ebédet is fedezhetjük vele. Vagyis a megajándékozottnak csak a fürdőruháját kell magával vinnie.

Budapest Gyógyfürdői

Fürdőbelépőt a karácsonyfa alá!
A budapesti fürdők változatos élményeket kínálnak, legyen szó szórakozásról vagy épp gyógyulásról. Szauna és gőz, masszázs és élmény medence, gyermek pancsoló és termálvíz, felsorolni is sok mi mindenből válogathat az a szerencsés, aki a cég ajándékutalványát találja a fa alatt Karácsonykor.

Lenti Termálfürdő

Beltéri medence a Lenti Termálfürdőben
A fürdő Élményutalványait úgy állították össze, hogy mindenki számára akadjon benne vonzó csomag. A termál- és gyógyfürdőben családok, nyugdíjasok és fiatalok is megtalálják számításukat, hiszen új élményfürdője, energia parkja, szabadtéri és fedett medencéi egész évben remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak.

Aquaticum Debrecen

Élménymedence az Aquaticum Élményfürdőben Debrecenben
Az Alföld egyik legnépszerűbb fürdője is kitett magáért, hiszen ajándékutalványai komplex szolgáltatásokat sorakoztatnak fel. Itt a szaunázás hívei egészen biztosan megtalálják a legjobb ajánlatot, de a Mediterrán fürdőbe is többféle utalványt kínálnak az érdeklődőknek. Aki Debrecenbe készül, annak biztosan örömet fog okozni ez az ajándék. SZÉP kártyát és Erzsébet utalványt is fel lehet használni az utalványok megvásárlására.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő - termálvizes medence
Mórahalmon belépőket és wellness utalványokat is csomagolnak! A kölyök jegytől a családi belépőig szinte minden kombinációt megtalálunk a kínálatban és aki ezt kevesellné az a wellness csomagokból is válogathat, ha élményt szeretne ajándékozni. A vásárlást e-mailben is le lehet bonyolítani, így távolról is beszerezhető ez az ajándék!
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Ősz Hévízen!

A hévízi Hotel Európa fit**** ősszel is minden korosztálynak szóló ajánlatokkal, exkluzív környezetben, kiváló szolgáltatással várja Vendégeit. Megnézem