Aktuális akciók
Tavaszi akciókTavaszi akciók További ajánlatok

Fürdős kérdőív: kisorsoltuk a nyereményeket

2018. 05. 16. 16:34
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Hogyan fürdőzik a magyar? Erre voltunk kíváncsiak az elmúlt néhány hétben, amikor is olvasóink fürdőzési szokásairól érdeklődtünk. Kérdőívünket kitöltők között értékes nyereményeket – köztük wellnesshétvégéket – sorsoltunk ki. Most megtudhatja, hogy a szerencsések között van-e.

Rendkívül sok, közel 44 000 olvasónk osztotta meg velünk, hogyan, mikor, mennyiért, milyen körülmények között szeret fürdőzni, mely magyarországi fürdőket látogatja legszívesebben. A kérdőívek feldolgozásához már hozzá is látott a termalfurdo.hu csapata, összefoglalónk hamarosan olvasható lesz weboldalunkon.


Íme, a nyertesek

A főnyeremény egy négycsillagos wellnesshétvége volt a közvetlenül a Balaton partján fekvő Hotel Wellamarinba. A zamárdi szálloda kiváló konyhával, változatos wellness szolgáltatásokkal és Tihanyra néző panorámával várja a vendégeit.
Aki a 2 fő részére szóló, 2 éjszakás utalványt megnyerte: Martinkó Tamás (Budapest)

1 db, 10.000 Ft értékű gyógyvizes kozmetikai ajándékcsomag is gazdára talált. A csomag budapesti gyógyvizek felhasználásával készült tusfürdőket, sampont és masszázskrémet tartalmaz.
Az ajándékcsomag nyertese: Barta Imréné (Kunmadaras)

4 fő részére szóló belépőt nyertek az általuk választott magyarországi fürdőbe a következő szerencsés játékosok: Spala Ágnes (Budapest), Kendelényi Éva (Újlengyel), Kocsisné Bodnár Nikolett (Dunaharaszti), Szabó Viktória (Encsencs), Vég Timea

Érdemes volt plusz adatokat is megadniuk a válaszadóknak, hiszen közöttük a noszvaji Oxigén Hotelbe sorsoltunk ki egy 2 fős, 2 éjszakás utalványt.
A noszvaji pihenést nyerte: Némethné H. Annamária (Felsőpakony)

Gratulálunk a nyerteseknek, és minden válaszadónak nagyon köszönjük, hogy segítette munkánkat!
A sorsolás 2018.05.16-án, 14:00 órakor, közjegyző jelenlétében történt. A nyerteseket e-mailben értesítjük.