Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Fürdős kérdőív: wellnesshétvégét nyertek olvasóink

2017. 05. 17. 13:40
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Hogyan fürdőzik a magyar? Erre voltunk kíváncsiak az elmúlt néhány hétben, amikor is olvasóink fürdőzési szokásairól érdeklődtünk. Kérdőívünket kitöltők között értékes nyereményeket – köztük wellnesshétvégéket – sorsoltunk ki. Ön is a szerencsések között van? Most megtudhatja.
Közel 30 000 olvasónk osztotta meg velünk, hogyan, mikor, mennyiért, milyen körülmények között szeret fürdőzni, mely magyarországi fürdőket látogatja legszívesebben. A kérdőívek feldolgozásához már hozzá is látott a termalfurdo.hu csapata, összefoglalónk, melyből például az is kiderül majd, mik azok területek, amelyeken a legtöbb fürdőlátogató szívesen változtatna, hamarosan olvasható lesz weboldalunkon.

Íme, a nyertesek

A főnyeremény egy négycsillagos wellnesshétvége volt a bükfürdői Hotel Piroskába. A családias, barátságos hangulatú szállodába látogatókat saját, három medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, színvonalas étterem, gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat várja.
Aki a 2 fő részére szóló, 2 éjszakás utalványt megnyerte: Palackné Németh Henrietta (Sopron)

3 db, egyenként 10.000 Ft értékű ajándékcsomag is gazdára talált a Thermal Kozmetikai Kft. felajánlásával. A csomagok magyar gyógyvizek felhasználásával készült testápolókat, hab- és tusfürdőket tartalmaznak.
Nyertesek: Bíró Andrásné (Budapest), Roska László (Gyöngyös), Tóth-Baranyi Rita

4 fő részére szóló belépőt nyertek az általuk választott magyarországi fürdőbe a következő szerencsés kérdőív kitöltők: Mátyásné Horváth Ildikó (Budapest), Tóthné Zavadovics Enikő (Miskolc), Barka Petra (Budapest), Szentirmai Mária (Budapest), Miklós Jánosné.

Érdemes volt plusz adatokat is megadniuk a válaszadóknak, hiszen közöttük a miskolctapolcai Hotel Calimbrába sorsoltunk ki egy 2 fős, 2 éjszakás utalványt.
A miskolctapolcai pihenést nyerte: Szabó József (Adony)

Szintén egy wellnesshétvége talált gazdára azok között is, akik arra a néhány kérdésre is válaszoltak a kérdőív végén, amelyek arra vonatkoztak, hogyan óvják értékeiket a fürdőzés közben.
A hajdúszoboszlói Hotel Silverbe 2 fő részére, 2 éjszakára szóló utalványt nyert a Genertel Biztosító Zrt. jóvoltából: Bangyáné Török Irén (Budapest)
Gratulálunk a nyerteseknek, és minden válaszadónak nagyon köszönjük, hogy segítette munkánkat!

Szóljon hozzá