Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Gyógyuljon fürdőben: már gyógyhatás szerinti fürdőkeresővel is találhat megfelelőt

2017. 04. 18. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A termalfurdo.hu legújabb fürdőkeresője segítségével egyszerűen és gyorsan megtudhatja, mely hazai fürdők gyógyvize ajánlott leginkább egészségügyi problémájára.

Fájnak az ízületeim. Melyik gyógyvízben enyhülhetnek a panaszaim?

Sokan vagyunk, akik fürdőzni a kedvtelésen túl annak reményében is járunk, hogy a fürdő gyógyvize mérsékelheti egy-egy egészségügyi problémánk tüneteit. Legyen szó sajgó ízületekről, nőgyógyászati gyulladásokról, bőrproblémákról, reumáról, gyógyírra lelhetünk a meleg vízben.
Azzal azonban nem mindig vagyunk tisztában, hogy egyes betegségeink számára, melyik fürdő vize a legalkalmasabb. Ebben az esetben nyújt segítséget a termalfurdo.hu új, gyógyhatás szerinti fürdőkeresője, amellyel egyszerű megtalálni azokat a fürdőket, amelyek gyógyvize speciálisan a fennálló problémáinkra nyújthat megoldást.

Milyen problémákra kereshetünk fürdőt?

A gyógyhatás szerinti fürdőkeresővel az alábbi kategóriák, közel 80 betegségére listázhatunk találatokat:
  • Bőrbetegségek
  • Emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek
  • Idegrendszeri betegségek
  • Légzőszervi betegségek
  • Mozgásszervi betegségek
  • Nőgyógyászati és urológiai betegségek
  • Szív és érrendszeri betegségek

Hogyan használja a keresőt?

A gyógyhatás szerinti keresőt a Fürdőkereső menüből érheti el, használata végtelenül egyszerű. Először a betegség típusát kell kiválasztania, a fentebb említett kategóriák közül, majd megjelenik egy további mező, ahol pedig az adott betegségre kattintva azonnal megkapja azon fürdők listáját, amelyek gyógyvize a keresett problémára leginkább javasolt. A könnyű tájékozódást elősegítendő, lehetőség van arra is, hogy a találatokat térképen is megjelenítse.
Kattintson ide és térképezze fel Ön is a problémájára legalkalmasabb hazai fürdőket!

Szóljon hozzá