Aktuális akciók
Évindító akciókÉvindító akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Szenior és gyógykúra ajánlatokSzenior és gyógykúra ajánlatok További ajánlatok

Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi

2017. 05. 16. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Szeretnék megtalálni álmaik fürdőjét, ahol nyugodt, békés, de mégis modern környezetben fürdőzhetnek? A fürdőt, amelyet a hatalmas tágas ligetben, a zöldellő fák tövében, még a főszezonban sem érzünk zsúfoltnak? A helyet, ahol miközben a felnőttek pihennek és gyógyulnak, a gyerekek is remekül szórakoznak? Aki ilyen fürdőre vágyik, annak mindenképp fel kell keresnie a Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőt!

Az alföldi régió egyik „legzöldebb” fürdője

Berekfürdőn találjuk az alföld egyik legszebb fekvésű, csodás természeti környezetben épült strandját. A 8 hektárnyi zöldellő parkban három gyógymedence, két termálvizes élménymedence, valamint egy gyermekmedence és egy uszoda várja a látogatókat.
Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi
A gyerekek és a kalandvágyó felnőttek legnagyobb örömére két évvel ezelőtt egy 500 m2-es ifjúsági élménymedencével bővült a komplexum, ahol csúszda és sodró folyosó színesíti a fürdőzés örömeit. A fürdőt a hűvösebb napokon is érdemes felkeresni, hiszen a fedett részlegben négy teljesen megújult medence üzemel, közöttük gyógy- és gyermekmedence is várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.
Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi

Nagykunság aranya a gyógyulásért

A 90 évvel ezelőtt Berekfürdőn felszínre került 56°C-os termálvizet a „Nagykunság aranyaként” szokták emlegetni. A fürdő vizének különleges összetevői elsősorban reumatológiai megbetegedések gyógyítására, vérkeringési zavarok kezelésére, idegrendszeri és nőgyógyászati panaszok csökkentésére, valamint balesetek utáni rehabilitációkra alkalmasak. Az egészséges ember számára sem haszontalan a gyógyvízben való megmártózás, hiszen az az általános erőnlétet is nagymértékben javítja. A berekfürdői termálforrás kincsét az ország egyik legjobb minőségű gyógyhatású vizeként ismerik el.
Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi

Folyamatosan bővülő gyógykezelés-kínálat

A Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdő nemcsak élményt és kikapcsolódást, de gyógyulást is kínál. TB támogatással is igénybe vehető kezelések és terápiák folyamatosan bővülő, széles kínálatával várják a vendégeket. A kezelések között súlyfürdő, szénsavas fürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti sugármasszázs is szerepel, de részt vehetünk csoportos gyógytornán és választhatunk az elektroterápiás szolgáltatások közül is.
Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi
A berekfürdői víz főként mozgásszervi megbetegedésben (gerinc-, csípő-, térdízületi meszesedések) szenvedők számára és balesetek utáni rehabilitációra ajánlott, de reumatikus betegségekre, idegfáradtságra is javallott. Az idelátogató vendégek közül többen ivókúrát is folytatnak, mert a tapasztalataik szerint csökkenti a gyomorégést, enyhíti a gyomorpanaszokat.
Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi

Koncertek és bulik egész nyáron

A strand területén, a gyógymedencék mellett találhatjuk a pavilonsort a fürdő színpadával, ahol májustól szeptemberig színes programok szórakoztatják a vendégeket. A hétvégi estéken bálba várnak minket, ahol sztárfellépők szórakoztatják a közönséget, az idei nyár szenzációja lesz többek között az Irigy Hónaljmirigy, a Margaret Island és a Kiscsillag zenekar. Az augusztus eleji időszak kihagyhatatlan eseménye a Bereki Vígasság. A programjait augusztus negyedikétől kínáló fesztiválon idén többek között az Intim Torna Illegál és a Biebers, valamint az Omega zenekar várja majd a közönséget. Nyári zenés programok a fürdőben >>>
Ha egy tágas, családi fürdőre vágyik, ezt keresi

Szóljon hozzá