Quantcast

Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Év végi ajánlatokÉv végi ajánlatok

Ilyen is van: gyógyvíz a tengerpart mellett

2022. 10. 07. 08:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha azt halljuk, Olaszország és Bibione, legtöbbünknek azonnal a hosszan elnyúló tengerpart, az Adria kékje, a színes napernyőkkel tarkított tengerpart jut az eszünkbe. Tudta, hogy Bibione gyógyhatású termálvízzel is rendelkezik? Erre is érdemes odafigyelni, és ha alkalmunk nyílik rá, kipróbálni!

Egész évben Bibione

Az egyik legismertebb észak-olasz tengerparti fürdőváros, Bibione a magyarok körében is kedvelt üdülőhely az Adriai-tenger partján. Több kilométeres homokos strandjával igazi paradicsom a nyaralók számára. Nyáron a strandon napernyők, nyugágyak, zuhanyzók és öltözőkabinok várják a pihenni vágyókat. Az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeknek számtalan vízi sport lehetőség, strandröplabda-pálya, focipálya, kerékpárút áll a rendelkezésére, de a helyi vidámpark is remek szórakozást kínál.
Ilyen is van: gyógyvíz a tengerpart mellett

Elismert termálvíz

Bibione meleg vizes fürdője, a "Bibione Thermae” egy ősfenyős szakaszon épült az Adriai-tenger partján. Működését a Bibione közelében feltörő 52° C-os termálvíz gyógyító hatására alapozták. A víz fizikai és kémiai vizsgálata alapján alkalikus-nátriumos-bikarbonátos-fluoros hévíznek minősül. E tulajdonságait és a bibionei termálfürdőben végzett kezelések gyógyhatását az olasz Egészségügyi Minisztérium is elismerte. Bibione termálvize kiválóan alkalmazható reumatikus és mozgásszervi betegségek gyógyításában, kezelésében.
Ilyen is van: gyógyvíz a tengerpart mellett

Gyógyászati kezelések

A Bibione Thermae-ben az ősi tudást és tapasztalatot ötvözik a legmodernebb technikai eszközeivel a vendégek gyógyulása érdekében. Az egyik legkedveltebb kezelési forma az iszapterápia, mely során az iszap szervezetre gyakorolt pozitív hatásait aknázzák ki. Az iszapterápia az általános értelemben vett termoterápia egyik fajtája, mely jelentős terápiás hatását számos mozgásszervi megbetegedés kezelésében fejti ki. A beltéri medencékben, ahol masszázs sugarak, csobogók és pezsgőmedence szolgálja a fürdőzők pihenését, a víz hőmérséklete 33 és 39 fok közötti, a helyi termálvíz ideális a rehabilitáció számára. Ezen kívül a fürdő modern fiziokinetoterápiás és hidrokineziterápiás részleggel rendelkezik. A bibionei termálvizet ajánlják bőrgyógyászati, nőgyógyászati orvoslására, valamint forrásból belsőleg alkalmazva fog- és szájbetegségek kezelésére is.

Relaxáció és pihenés minden korosztálynak

Noha a létesítményt gyógyfürdőnek nevezik, valójában egy igazi spa és wellness központról beszélhetünk, hiszen a külső és belső termálvizes medencék mellett tornatermeket, professzionális szépség farmot, egészségügyi kezeléseket nyújtó szalonokat, szaunákat, gőzfürdőt, szoláriumot, éttermeket és különböző szórakozási lehetőségeket találunk, amik kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódást nyújtanak.
Ilyen is van: gyógyvíz a tengerpart mellett
A hidromasszázzsal ellátott kültéri és betéri medencék, szolárium, szaunák, gőzfürdő és relaxációs masszázsok a tengerparti fürdőzés alternatíváját jelentik, vagy társas kikapcsolódást egy esős napon. A fürdőben működő kozmetikai részlegben elektroterápiás és preszoterápiás kezeléseket, linfodrenázst, nyirokmasszázst, kozmetikai kezeléseket, valamint arc- és testmasszázst vehetnek igénybe az érdeklődők.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...