Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

2017. 04. 10. 07:50
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A legtöbb magyarországi fürdőben május elsejével indul el a strandszezon. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei már az iskolai tavaszi szünet kezdetén, húsvét nagypéntek előtti napon, április 13-tól pancsolhatnak szinte valamennyi szabadtéri medencében. Remélhetőleg az időjárás sem szab majd gátat a tavaszi strandolásnak.
Egyre inkább elterjedt hazánkban, hogy a hosszú húsvéti hétvégét nem a népi hagyományok szerinti ünnepléssel töltik a családok, hanem elutaznak kikapcsolódni a szürke hétköznapokból, vagy biciklire pattanva kirándulnak egyet a környéken. A napsütéses tavaszi időjárásban mindenki a szabadba vágyik, s igazán jó programnak ígérkezik a mórahalmi fürdő meglátogatása is.
 Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

Április 13-án startol a szezon

Bizonyára sokan örülnek annak, hogy ilyen korán beköszöntött a jó idő. A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vendégei közül eddig sokan sütkéreztek a tavaszi napsütésben, április 13-tól pedig a rendezvénymedence kivételével minden szabadtéri medencét használhatnak és a hónap végére a szabadtéri nagymedencéről is lekerül a sátor. A téliesített úszómedence a vendégek nagy kedvence volt a téli hónapokban. A kellemes víz-, és levegő hőmérsékletnek köszönhetően nagyon sokan úsztak a feszített víztükrű 33,3 méter hosszú medencében.
 Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

Hosszabbított nyitvatartás húsvétkor

A szabadtéri medencék ütemezett megnyitása mellett a fürdő zöld felületei is megszépültek, azaz Mórahalmon már április közepétől visszavonhatatlanul kezdetét veszi a strandszezon. A hosszú húsvéti hétvégére készülve hosszabbított nyitvatartással várja vendégeit a fürdő: április 13-17. között egészen 22 óráig fürdőzhetnek a strandolni vágyók.
 Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon


A gyógyfürdőben tehát kezdetét veszi a főszezon, melynek köszönhetően már 20 medence és 11 szaunakabin közül választhatjuk ki a számunkra ideálisat. A családosok kedvence, a csúszdás élménymedence és a gyermekpancsoló szintén várja a fürdőzőket.

500 Ft-os fürdőjegy akció

Mórahalmon ismét indul a magánszálláshelyek 500 Ft-os fürdőjegy akciója. Mórahalom Városi Önkormányzat a helyi Turisztikai Egyesülettel és a TDM szervezettel együtt idén ismét elindította a tagjai között lévő magánszálláshelyek fürdőbelépőhöz kapcsolódó kedvezményét. A tavalyi kampány sikeresnek bizonyult, a kedvezményes fürdőjegyet adó szálláshelyek vendégei idén már foglaláskor érdeklődnek a lehetőségről.
 
Az akció lényege, hogy a tavaszi elő- és az őszi utószezonban Mórahalom azon vendégházaiban, amelyek az erzsebetfurdo.morahalom.hu, illetve a morahalomturisztika.hu honlapokon megtalálhatóak, a szállóvendégek 500 Ft-os fürdőbelépőre beváltható utalványt kapnak. Minden eltöltött éjszaka után jár 1 utalvány, amivel az ott-tartózkodás ideje alatt a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe vásárolhatják meg napijegyüket.
 Már áprilisban indul a strandszezon Mórahalmon

 
A fürdő árpolitikája évek óta változatlan: egyetlen belépőjegy megvásárlásával a fürdő valamennyi üzemelő medencéje, szaunája, csúszdája, valamint az összes élményelem korlátozás nélkül igénybe vehető.
 
Az 500 Ft-os belépőjegy a hétvégi kiemelt időszakokra a kiemelt árú jegyek esetében is lehetőséget ad a kedvezmény érvényesítésére, azaz a vendégek hétköznapokon és hétvégén egységesen 500 Ft-os jegyáron vehetik igénybe a fürdő minden szolgáltatását.
 
A kedvezményes fürdőjegy lehetősége 2017-ben is 6 hónapon keresztül, április, május, június, valamint szeptember, október és november hónapokban lesz érvényes.
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...