Aktuális akciók
Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Mesés burgenlandi menedék pihenni vágyóknak

2016. 11. 28. 19:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Mit szólnának hozzá, ha néhány órára kiszakadhatnának a városi rohanásból, ha a természet lágy ölén élvezhetnénk a termálvíz jótékony hatását? Van egy csodás hely, amelynek óriási ablakaiból fürdőzés közben az érintetlen természetet leshetjük és ahol még csemetéinket is külön „gyerekszakasz” várja. Nem is kell sokat utaznunk, a St. Martins Termálfürdő Burgenlad egyik gyöngyszeme.
Az Alpok és a pannóniai táj találkozásánál található burgenlandi Tózug vidéke, amely egyedülállóan gazdag növény- és állatvilággal büszkélkedhet. A magával ragadó vidék kellős közepén létesített St. Martins Termálfürdő és Lodge Észak-Burgenland első termálfürdője. A termálvíz 860 méter mélységből tör fel: csodálatosan meleg nátrium-hidrogén-karbonát-klorid tartalmú 43 fokos és 7,9 pH-értékű termál-ásványvíz.
Mesés burgenlandi menedék pihenni vágyóknak

Búvóhely a nemzeti parkban

Az Európa egyik legvarázslatosabb és leglátványosabb természeti környezetében, a Nemzeti Park szélén található St. Martins termálfürdő és lodge tökéletes hely ínyenceknek és felfedezőknek: hangulatos és exkluzív négycsillagos superior menedékhely, valamint ideális kiindulópont a nemzeti park érintetlen természeti környezetében tett szafarikhoz. A St. Martins termálfürdő és lodge tágas wellnessoázissal, napfényes fürdőrészleggel és öt különböző szaunával, valamint gőzfürdővel várja a kikapcsolódni vágyókat. A St. Martins termálfürdő szállóvendégei igazán különleges módon fedezhetik fel a Fertőzugot, melyet az épület felső emeletén létesített üvegfalú medencéből fürdőzés közben is zavartalanul csodálhatnak.
Mesés burgenlandi menedék pihenni vágyóknak

Gondolnak a gyerekeknek is

St. Martins termálfürdőben különálló, akusztikusan elszeparált gyermekrészleg várja az apróságokat saját gyermekmedencével és egy csúszdával. A St. Martins Termálfürdő ingyenes gyermekfelügyelettel várja a családokat. Miközben a szülők a termálmedencében vagy a szaunában lazítanak, az apróságok a felfedezőklubban tombolhatják ki magukat, ahol képzett pedagógusok és biológusok segítségével, játékos módon ismerkedhetnek meg a Tózug növény- és állatvilágával. A kifejezetten a gyermekek számára kialakított felfedezőklubban játék, szórakozás, kreativitás és tudás vár az apróságokra. A St. Martins Termálfürdőben a színfalak mögé is bekukkanthatnak a gyermekek és megtudhatják, mi minden szükséges egy termálfürdő működéséhez.
Mesés burgenlandi menedék pihenni vágyóknak

A természet felfedezése

A felnőttek és nagyobb gyerekek a St. Martins szafarin vehetnek részt a Tózug érintetlen természeti környezetében. A Fertő-Hanság Nemzeti Park partnereként a St. Martins Termálfürdő egyedülálló menedékké, természet közeli oázissá fejlődött, amely tökéletes bázisként szolgál a környéken tett felfedezőtúrákhoz. A nemzeti park túravezetőinek kíséretében kalandos szafarit tehetünk a Tózugban, a szürke marhák és vízi bivalyok, a különféle madárfajok és a világ utolsó szabadon élő vadlovainak birodalmában. Izgalmas ellentétként pihentető ellazulás vár ránk a termálfürdőben. A szállodai szobák szabad kilátást engednek a környező tájra, némelyik még saját tóparti stéggel is rendelkezik.

Szóljon hozzá