Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók Tavaszi fürdőtippekTavaszi fürdőtippek Nyugdíjas álomszállásokNyugdíjas álomszállások

Mi az Aquarelaxáció?

2013. 05. 29. 12:57

Fürdőzés
Az aquarelaxáció egy olyan terápia, vízben végzett masszázs, mozgásforma vagy meditációs technika, mely a vízben történő kellemes lebegés közben érezteti nyugtató, lazító hatását. Mély, relaxált állapotban gyógyít, kiegyensúlyoz, energetikailag feltölt és oldja a minden napok feszültségeit. Egy igazi csoda, mely megteremti testi és lelki békénk egyensúlyát.
Lényegében a Watsu (vagy water shiatsu) módosított változata, mely ötvözi a meleg víz nyugtató, lazító hatását, bizonyos gyengéd és dinamikus nyújtó és masszázs fogásokkal.
A keleti gyógyászatban az energia szabadon áramlik a testben található különböző csatornákon keresztül, melyeket meridiánnak neveznek. A szabadon áramló energia vagy életerő frissességet, erőt hordoz magával és segít az elhasznált vagy toxikus energiák elszállításában.
A shiatsu masszázs - melynek alapjait használja fel az aquarelaxáció is ? ezeken a meridiánokon, illetve energiaközpontokon keresztül segíti a fáradt szervezetet az ellazulásban és felfrissülésben.
Egy kellemes meleg vizű medencében, a két lábszárára helyezett polifóm gyűrűk segítségével, könnyen tud majd lebegni a vízben, miközben szakemberünk gyengéden mozgatja ?súlytalan? testét. Lebegés közben az energiapontok masszázsával lesz igazán tökéletes az Ön élménye.
Mit érez az aquarelaxáció közben?
A víz kellemes melege átjárja a testét, miközben a vízben lebeg. Behunyja szemeit, és teljesen ellazul. Szakemberünk finom mozdulatokkal irányítja mozgását a vízben, mely során a stressz teljesen megszűnik, az elme lecsendesedik és el tudja engedni a felgyülemlett feszültségeket.
A hangok már nem zavarják, és Ön csak a víz gyógyító érintésén keresztül érzékeli a világot.
Közben pedig a vízben való mozgás semmi nehézséget nem jelent. Lágyan és természetesen történik minden. Mintha Ön is a víz része lenne; mozog, áramlik, hullámzik, azonosul vele.
Pusztán a folyamat olvasása is nyugtató, nem?
Képzelje el mindezt a medencében szakember irányításával.

Kinek Ajánlott?
Jó hatással van gyermekekre és felnőttekre egyaránt. Mozgáskorlátozottak, hiperaktívak, kismamák és erős pszichikai igénybevételnek kitett vendégeink is élvezhetik jótékony hatását.
Az aquarelaxáció jótékony hatásai
  • izmok rugalmasságának növelése
  • izületek mozgékonyságának növelése
  • izmok és ízületek tehermentesítése
  • testi és lelki megnyugvás, feltöltődés
  • fájdalomcsillapítás
  • jobb és boldogabb hangulat kialakítása
tamasifurdo.com
Fürdőajánló
Thermal Spa Tamási
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...