Aktuális akciók
Pünkösdi ajánlatokPünkösdi ajánlatok Szezonindító fürdőzésSzezonindító fürdőzés Tavaszi akciókTavaszi akciók Hétköznapi ajánlatokHétköznapi ajánlatok Nyári akciókNyári akciók További ajánlatok

Óriási vízi kalandpark nyílik a Tisza-tavon

2017. 06. 03. 20:30
Forrás: Turizmus Online
Fürdőzés
A több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi játszótér június 12-én nyit meg a látogatók előtt a sarudi strandon.
A 2400 négyzetméternél is nagyobb alapterületű, felfújható elemekből álló Aquaglide vízi-játszótér nemcsak az első ilyen park Magyarországon, de méretét tekintve a legnagyobbnak számít Közép-Európában.
A vizes installáción egyszerre akár százan is játszhatnak. A klasszikusabb csúszdák mellett a legbátrabbak kipróbálhatják az öt méter magasra repítő vízi-katapultot vagy az extrém magasba repítő hintákat. Mindeközben számos mászható, egyensúlyozós és ugró játékot is beépítettek a több mint 30 elemből álló vizesblokkba.
Az új  vizes kalandpark megnyitása része a sarudi Élményfalu programnak, amely egy teljesen magánerőből, gazdasági alapokon megvalósuló fejlesztési program. Az Élményfalu szervezésében az elmúlt években már vitorlás-, horgász-, lovas- és felfedező táborok indultak, fellendítve a kistelepülés turisztikai és gazdasági életét. A program keretében épült fel továbbá az ország első horgászmúzeuma Sarudon és itt talált új otthonra az MKB vitorlás kishajó flottája, hogy megalapozzák a Tisza-tavi vitorlázás újraélesztését.

Szóljon hozzá