Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Öt szuper nyári frizura forró napokra

2015. 07. 12. 08:39
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Ha még nem tudja, milyen frizurát viseljen a strandon, próbáljon ki egyet az alábbi egyszerű, kényelmes viseletek közül.

Mini konty

Ez a kislányos „mini konty” könnyed hullámokkal ideális választás egy kellemes nyári napon. Dúsítsuk hajunkat a tövénél, – erre kiváló megoldás némi száraz sampon –, majd készítsünk egy kis kontyot a fejünk tetejére.
Öt szuper nyári frizura forró napokra
Fotó: Marissa Meade

Hullámos lófarok oldalra csapva

Kössük oldalsó lófarokba hajunkat, majd göndörítsük be hajsütővassal a hajvégeket, egyenesen hagyva a tövénél és a középső résznél.
Öt szuper nyári frizura forró napokra
Fotó: Jade Scott

Fonat a fonatban

Egy egyszerű hármas fonat is lehet izgalmas, ha játszunk a különböző vastagságokkal és szélességekkel. Fonjunk be egy tincset, majd készítsünk egy nagyobb fonatot is „beleszőve” a kisebbiket is. Az eredmény egy bohókás és egyértelműen strandra való frizura lesz.
Öt szuper nyári frizura forró napokra
Fotó: Amber Clark

Apró fonat kócos hullámokkal

Nyáron inkább felejtsük el a közel egyórás küzdelmet a forró hajsütővassal, és készítsünk hullámokat inkább úgy, hogy vizesen befonjuk hajunkat éjszakára. Mikor felkeltünk óvatosan fésülködjünk meg és egy fonatban fogjuk össze az arcunkba lógó tincseket.
Öt szuper nyári frizura forró napokra
Fotó: Cathy Anderson

Egy kalap mindent megold

Ha valami balul sülne el, B-tervnek mindig ott van egy jó kis kalap, ami nemcsak arra alkalmas, hogy eltakarja zilált állapotban lévő hajkoronánkat, de még a leégéstől is megvéd.
Öt szuper nyári frizura forró napokra
Fotó: Christina Caradona
Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...