Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Rajzolja le élményeit, és nyerjen strandbelépőt a családnak csemetéje!

2019. 07. 02. 18:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
„Pancsolj és rajzolj” rajzpályázaton keresik a legvidámabb vizes, nyári élményeket. A gyerekrajzokat zsűri értékeli, a legjobbak alkotói kiválaszthatják, melyik fürdőbe viszik strandolni a családot.
A nyári élményeinket mindannyian megörökítjük, képeket, videókat készítünk, hogy később is vidám perceket szerezhessenek nekünk. A gyerekeket most az Eleven Kft bíztatja arra, hogy idézzék fel és rajzolják le azokat az önfeledt pillanataikat, amikor a strandon éppen egy KING játékkal játszanak.

Mik azok a KING játékok?

Magyarországon és a határon túl is egyre több strand gyermekmedencéiben találkozhatunk színes, játszásra csábító, izgő-mozgó, fröcskölő vagy mozgatható KING játékokkal. Ha volt már ilyen strandon a család, egészen biztosan felfedezték és kipróbálták már a gyerekek, mit tudnak ezek a játékok, legyenek akár vízágyúk, aqua-billegők, vízköpők, aqua-tornyok, SprayParkok, billenővödrös játékok, víziösvény, mérleghinták vagy mini csúszdák. A magyarországi KING játékokkal rendelkező fürdők listája ide kattintva található.
KING játékok hazai fürdőkben

Hogyan pályázhatnak a gyerekek?

A feladat tehát valamelyik vizes játék „nyüstölésével” töltött pillanat megörökítése, bármilyen színes, vagy egyszínű technikával, kollázzsal, de csak kézzel és legfeljebb A4-es méretben.
A beérkezett rajzokat zsűri értékeli, és három nyertes pályamunkát választanak. A nyertesek eldönthetik, hogy melyik magyarországi, KING játékokkal rendelkező fürdőbe szeretnének nyerni egy családi belépőt (2 felnőtt, 2 gyermek).
A rajzokat elküldhetitek a [email protected] e-mail címre, üzenetben az Eleven Kft. Facebook oldalán vagy postai úton a 1037 Budapest Törökkő utca 5-7. címre. Az utóbbi esetben a borítékra kell írni: „Pancsolj és rajzolj KING rajzpályázat”. A rajz mellett fel kell tüntetni
  • a Pályázó nevét, születési évét,
  • a szülő / gondviselő nevét, telefonos elérhetőségét, e-mail címét, lakcímét,
  • a rajz címét.
  • a szülők által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot
További részleteket, a pályázat játékszabályzatát és adatvédelmi elveit itt olvashatják el.
A pályázat beküldésének határideje: 2019. július 31.
Rajzolja le élményeit, és nyerjen strandbelépőt a családnak csemetéje!
Nyitókép: Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

Ha van véleménye, kérdése a cikkel kapcsolatban, szóljon hozzá a Facebookon. Kattintson ide