Aktuális akciók
Őszi akciókŐszi akciók Karácsonyi ajánlatokKarácsonyi ajánlatok Szilveszteri ajánlatokSzilveszteri ajánlatok Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba További ajánlatok

Rejtett kincs: élményfürdő Salzburg mellett

2017. 02. 27. 20:00
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Salzburgot, Mozart szülővárosát, Ausztria egyik legszebb és leghangulatosabb városát jól ismerik a művészetek rajongói éppúgy, mint a síelés és a sportok szerelmesei. De vajon hallottak már Golling városáról? Golling egy a Salzach folyó partján épült ausztriai mezőváros, ahol egy csodás fürdő várja a pihenni vágyókat.

Vár, vízesés és élményfürdő

A város neve (Golling) szláv eredetű, „füves hegyet” jelent. Jelentős történelmi múltra visszatekintő kisváros, egy 1241-es oklevélben említik először, de a környék már az ókorban is kedvelt volt. A város látványossága Golling vára, amelyben múzeum várja az érdeklődőket. Másik fontos látnivaló a gollingi vízesés, amely néhány kilométerre a központtól várja 76 méter magas vízlépcsőjével a turistákat. Kirándulás után pedig pihenésre is van lehetőség Gollingben, a 2008-ban nyitott Aqua Salza fürdő nyitott és fedett medencéket, szaunás és wellness szolgáltatásokat kínál a látogatóknak.
Rejtett kincs: élményfürdő Salzburg mellett

A legkisebbeket is várják

Aqua Salza Golling élményfürdő és wellness centrum már látványával és elhelyezkedésével is felkelti az erre járók figyelmét. A modern építészeti remekmű csodásan illeszkedik a Salzburgi hegyek közé, akár a beltéri, akár a kültéri medencéket használva is gyönyörködhetünk az Alpok hegyvonulataiban. A fürdő széles körű szolgáltatásaival tökéletes kikapcsolódást nyújt vendégei számára. A családbarát komplexumba nyolc féle 15-35 fokos medencét találhatunk csúszdákkal. A kicsikre külön gyermekvilág vár, valamint úszóiskola a tudásukat fejleszteni vágyóknak.
Rejtett kincs: élményfürdő Salzburg mellett

Lebegés a sós vízben

A felnőttek kényelmét szolgálja a szauna és szépségvilág, melyekben többféle szauna és masszázs, hamam és thai kezelések, valamint különféle szépségszolgáltatások várják a vendégeket. A fürdő különlegessége az Aqua Sound sófürdő, mely igazi kuriózumnak számít Ausztriában. Ez valójában egy sós vizű medence, amely különleges fény és hanghatásainak köszönhetően egyfajta „mesevilágba” repíti a fürdőzőket. A világítás és a hangeffektek és zenék mind ugyanazt a célt szolgálják: segítik ellazulni a sós vízben lebegő fürdőzőket. Az Aqua Sound utánozhatatlan élményét légúti betegségben szenvedő, nőgyógyászati panaszokkal küzdő és stresszes hétköznapok elől menekülő pihenni vágyóknak egyaránt ajánlják.
Rejtett kincs: élményfürdő Salzburg mellett

Szóljon hozzá