Aktuális akciók
Szezonindító ajánlatokSzezonindító ajánlatok

Sárváron az egész család jól érezheti magát

2020. 09. 21. 14:41
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A sárvári fürdő minden korosztály számára vonzó élményeket kínál, az őszi időszakban elsősorban, az iskolakezdés fáradalmaira tekintettel, a családoknak szeretnének kedvezni.

Nemcsak ingyenes gyermekfelügyeletet, de családonként egy kicsinek ingyenes belépést is biztosítanak! 

 

Sárvár gyógyító vize

A helyi gyógyvíz jótékony hatásai régen ismertek és évtizedek óta járnak ide a reumatológiai panaszokkal küzdők, hogy könnyítsenek fájdalmaikon. A gyógyvíz mellé ma már számos egyéb egészségügyi szolgáltatást is kínál a fürdő, kiváló reumatológus orvosok és szakképzett terapeuták várják a betegeket. És, kimondani is sok, 120 féle különböző gyógyászati-, wellness- és beauty kezelés is elérhető a Gyógy- és Wellness központban. Nem túlzás hát kijelenteni, hogy itt biztosan mindenki megtalálja azt a szolgáltatást, amivel még teljesebbé teheti a pihenést, feltöltődést, gyógyulást. 
Sárvári gyógyvíz minden korosztálynak hasznos
A sárvári gyógyvíz minden korosztálynak hasznos
 

Sokat kapunk egy belépőért

A kornyéken megszokottnál hosszabb nyitvatartás mellett élvezhetik a látogatók a 6500 négyzetméternyi vízfelület kínálta lehetőségeket. Szezonon kívül 17, nyáron 23 medence számtalan csúszdával, éttermek és exkluzív szaunavilággal (benne finn és soft szauna, Kneipp-medence, aroma kabin és óriási jacuzzik)  teszi teljessé a kínálatot Sárváron. Test és lélek egyaránt megpihenhet, feltöltődhet itt. 
 

Családoknak tökéletes

Minden korosztály megtalálhatja azt a medencét, amelyik ideális számára, a legkisebb pancsolóktól, a bátran csúszdázó nagyokig, a csemeték garantáltan jól fognak mulatni. Hogy a szülők is kikapcsolódhassanak, ezért 3 éves kor feletti gyermekek számára felügyeletet biztosítanak a sárvári fürdőben, színes programokkal, játékokkal kötve le a kicsiket, ameddig szüleik a gyógykezeléseket veszik igénybe vagy a szaunavilágban pihenik ki a stresszes, rohanó mindennapokat. 

Persze arra is van mód, hogy minőségi időt tölthessenek együtt a családok. A dél-tengeri hangulatot idéző szárnyat erre tervezték, itt mókázni és pihenni is lehet, együtt. A beszámolók alapján rengeteg vidám emlékkel térnek innen haza a látogatók.

 

Sárvár ősszel és télen is a családosok kedvelt úticélja

Sárvár ősszel és télen is a családosok kedvelt úticélja

 

Aktív pihenés

Aki nem éri be az úszással és más testmozgásra is vágyik az a TechnoGymben, a kardio- és erősítő gépekkel, szabadsúlyokkal felszerelt fitness teremben, animátorok és szakképzett edzők segítségével dolgoztathatja meg izmait.
 
A Vitalmed Hotelben a fürdő épületében szállhatunk meg
A Vitalmed Hotel a fürdő épületében található
 

Minden egy helyen

 Hogy ne utazással teljen a drága szabadidő, ezért a fürdő területén lévő otthonos szálloda egész évben várja a látogatókat. A VitalMed Hotel Sárvár jól felszerelt, harmonikus környezetet biztosít a családok számára. Itt nem a házimunka és a házi feladat, hanem a nyugalom, az egymásra figyelés, a közös szórakozás áll a középpontban. 

 

Irány Sárvár, az egész családdal...

 

 

 

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...

Szezonindító akciók!

Itt az ideje egy jól megérdemelt wellness pihenésnek a bezártság után! Napsütés, strandolás, kalandos programok, wellness élmények, gyermekanimáció, számtalan élmény az egész családnak... Kattintson!Megnézem