Aktuális akciók
Karácsonyi ajándéktippekKarácsonyi ajándéktippek Fürdőbelépő ajándékbaFürdőbelépő ajándékba Adventi és karácsonyi ajánlatokAdventi és karácsonyi ajánlatok További ajánlatok

Strandok éjszakája: kiválogattuk kedvenc programjainkat

2018. 07. 25. 12:10
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
A hétvégén újra Strandok éjszakája! A július 27-ei strandünnephez számos hazai fürdő csatlakozott: kedvezményes belépők, hosszabbított nyitvatartás, habpartyk, tűzzsonglőrök, tűzijáték, retro slágerek, koncertek, nyári szaunaprogramok, koktélok és még hosszan sorolhatnánk, mi mindennel készülnek… A legjobb programokból szemezgettünk.
Korábban már itt írtunk arról, mely fürdőkben lehet éjszakába nyúlóan csobbanni július utolsó hétvégéjén, kik csatlakoztak a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez. Az alábbi helyeken a hosszabbított nyitvatartás mellett sztárfellépőkre, és más izgalmas programokra is számíthatunk.

Retro habparty Csepregi Évával – Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum

Július 27-én egy hatalmas habpartyn, a legnagyobb retro slágerekre, Csepregi Évával bulizhatnak az érdeklődők a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban. A fergeteges buli 20:00–24:00-ig tart majd, a belépő 1500 forint lesz. Az ország második legnagyobb fürdőjének strandja árnyas fákkal borított parkkal, családi medencékkel, gyermekpancsolókkal, spray parkkal és játszótérrel, illetve az óriásbuborékos strandmedencével várja vendégeit. Az éjszakai fürdőzés résztvevői a félfedett Négy évszak medencét, valamint a belső Élménymedencét használhatják. Az esemény részleteit itt olvashatja: Retro habparty Csepregi Évával.

Vastag Csaba koncert – Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

A népszerű tiszakécskei fürdőben is izgalmas programokkal készülnek a strandünnepre. A Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdőben éjfélig csobbanhatunk és mulathatunk július 27-én. Az est sztárvendége Vastag Csaba lesz, aki 20.00 órától ad koncertet. A szervezők pizza- és koktélkuponokkal is kedveskednek a vendégeknek, de az éjszaka során tűzzsonglőr bemutató is lesz. A napi belépő ára tartalmazza az éjszakai fürdőzésen és programokon való részvételt. Bővebben: Strandok éjszakája a tiszakécskei fürdőben.
Strandok éjszakája: kiválogattuk kedvenc programjainkat
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő

Strandok éjszakája a Miskolctapolca Barlangfürdőben

A Miskolctapolca Barlangfürdőben két napos rendezvénysorozattal ünneplik meg a strandok éjszakáját. Hazánk egyik legkülönlegesebb fürdője július 27-én vérpezsdítő zenés éjszakai fürdőzéssel és különleges szauna utazással várja az érdeklődőket. Hétvégén sokszínű programokkal aquafitness-szel, vízi vetélkedővel, táncelőadással, DJ-vel, tűzzsonglőr bemutatóval, ugrálóvárral is készülnek. Vidám percekből 28-ára is jut: buborék party, animáció és lufi hajtogatás, latin mix bemutató és aquazumba várja az érdeklődőket. További részletekért kattintson: Strandok éjszakája a Miskolctapolca Barlangfürdőben.

Aquaworld #kikapcs családi nap + Flashmob Day és Strandok éjszakája

Pénteken óriási flashmobhoz lehet csatlakozni a fővárosi Aquaworldben, majd az izgalmas családi szórakozást fergeteges esti buli követi dj-vel, tűzzsonglőrökkel és fényrudas táncprodukcióval. A programokról bővebben: Aquaworld bulik.

Fesztiválhangulat – Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben zenés éjszakai fürdőzés és igazi fesztiválhangulat várja a vendégeket a Strandok éjszakáján, tűzzsonglőrökkel és tűzijátékkal. További információk: Fesztiválhangulat a sárvári fürdőben.

Strandok éjszakája a Hagymatikumban

Július 27-én kellemes vizű élménymedence, zene, színes koktélok és varázslatos fények garantálják a csillagos ég alatti kikapcsolódást a Hagymatikumban. Bővebben itt tájékozódhat: Strandok éjszakája a Hagymatikumban.

Strandok éjszakája a Selyemréti Strandfürdőben

Miskolcon nem csak a Barlangfürdő, de a Selyemréti Strandfürdő is éjféli nyitvatartással, egész napos családi programokkal és ínycsiklandó finomságokkal várja az érdeklődőket. A hangulatról Roy és Ádám Akusztik koncertje gondoskodik. Mindent a színes programokról itt talál: Strandok éjszakája a Selyemréti Strandfürdőben.

Éjszakai Fürdőparty – Zalakarosi Fürdő

A Zalakarosi Fürdőben is nagyszerű mulatsággal készülnek a Strandok éjszakájára. A parádés hangulatról egész este a fürdő saját partyarca, Éder Gabee gondoskodik. Részletek: Éjszakai Fürdőparty Zalakaroson.
Strandok éjszakája: kiválogattuk kedvenc programjainkat
Zalakarosi Fürdő

Strandok éjszakája az Aqualand-ben

A ráckevei Aqualand-ben a koncertek mellett textilmentes szauna est és éjszakai csúszdázás is szerepelnek a programok között a Strandok éjszakáján. További információt itt talál: Strandok éjszakája az Aqualand-ben.

Habparty a Kumániában – Kisújszállás, július 27.

A kisújszállási Kumániában sem unatkozhatnak a vendégek a Strandok éjszakáján. A fürdő habpartys éjszakai fürdőzéssel várja vendégeit, a hangulatfelelős Dj Dirty G lesz. A rendezvény részletei: Habparty a Kumániában.
A programok teljes listáját a www.furdoszovetseg.hu oldalon találhatjuk meg.
A nyitókép a Miskolctapolca Barlangfürdőben készült.