Quantcast

Aktuális akciók
Tavaszi akciók Tavaszi akciók

Strandra készülsz? Így lődd be a hajad

2022. 07. 06. 08:30
Forrás: termalfurdo.hu
Fürdőzés
Íme, öt egyszerű frizura tipp, melyeket könnyű elkészíteni és a strandra is kiváló választás.
Hacsak nem rendelkezik külön bejáratú stylisttal, valószínűleg nem szeretne órákat tölteni frizurája elkészítésével mindennap, főleg nem nyáron, mikor annyi minden mást lehet csinálni – strandra menni, kirándulni vagy futni. Persze a legegyszerűbb gyorsan lófarkat kötni, de van számos egyéb könnyen kivitelezhető módja annak, hogy ne melegítsen minket a hajunk.

Hátrafésült balerina konty

Strandra készülsz? Így lődd be a hajad
Fotó: Annabelle Fleur/vivaluxury.blogspot.com
Egy szoros bóbita remekül távol tartja a nyári meleget, ráadásul még elegáns is. A frizura elkészítéséhez nedvesítsük be a hajunkat egy erre alkalmas hajformázó spray-vel, húzzuk hátra lófarokba és tekerjük körbe a végét a töve körül. Rögzítsük a hajszínünkhöz passzoló hullámcsattal.

Holland dupla fonat

Strandra készülsz? Így lődd be a hajad

Fotó: Julia Engel/galmeetsglam.com
Osszuk a hajat két egyenlő részre és készítsünk egy-egy holland fonatot (videó a fonat készítéséhez) mindkét oldalra. Végül fogjuk össze az egészet egy kontyba a nyakunknál.

Dupla csavar a lófarokban

Strandra készülsz? Így lődd be a hajad
Fotó: Amber Clark/barefootblonde.com
A lófark nyilvánvaló választásnak tűnik a nyárra, az pedig már köztudott, hogy a copf sokkal kifinomultabb, ha a hajgumit lefedjük egy kis tincs segítségével, amit az alsó régiókból húzunk ki. Ha pedig a lófarok felső egyharmadánál elhelyezünk még egy átlátszó hajgumit, akkor garantáltan különleges lesz a frizuránk.

Teljesen oldalra

Strandra készülsz? Így lődd be a hajad
Fotó: Olivia Lopez/lustforlife.com
Ha nem szeretnénk felkötni hajunkat, akkor fésüljük az egészet oldalra, feltűnő, de mégis laza hatást keltve. Ennek a frizurának megvan az az előnye is, hogy ha alapesetben nem így választjuk el a hajunkat, akkor sokkal dúsabbnak fog tűnni.

Iratkozzon fel értesítéseinkre, hogy ne maradjon le a fürdőkkel, fürdővárosokkal kapcsolatos legfontosabb és legfrissebb hírekről! Kattintson az alábbi gombra...


Húsvéti hévízi élmények Zsédával

Foglalja le utolsó szobáink egyikét, töltse megérdemelt húsvéti pihenését a Panoráma Hotelben!Megnézem